Alegeri Locale 2020. Nicușor Dan, susținut de soție și fiică: "Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete"

vot_nicusor_instant_0002_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Nicușor Dan, alături de soție și de fiică
Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a “votat cu sete” pentru a scoate din Primăria Bucureşti o caracatiţă de interese. El a mers să voteze alături de soția și de fiica sa.

“Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvoltare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare”, a transmis Nicuşor Dan, la ieşirea din secţia de votare, unde a fost însoțit de soția sa, Mirabela, și de fiica lor de 4 ani.

vot_nicusor_instant_0001_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Nicușor Dan, candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei
Inquam Photos / Octav Ganea

El a mai afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă. “Dincolo de problemele vieţii curente,  competiţia electorală este una de valori. Este una între adevăr şi minciună, este una între competenţă şi incompetentţă, între cinste şi corupţie şi este una între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete”, a mai declarat candidatul PNL şi USR-PLUS. El i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă la vot şi să o facă de dimineaţă deoarece votul este mai lent decât în condiţii normale.

vot_nicusor_instant_0003_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Nicușor Dan și familia
Inquam Photos / Octav Ganea
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1