Alegeri locale 2020. Ce slogan de campanie și-a ales Gabriela Firea și ce mesaj ascunde

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea mai vrea încă patru ani în fruntea Bucureștiului
Gabriela Firea mai vrea încă patru ani în fruntea Bucureștiului

Alegerile locale 2020 intră în linie dreaptă, iar Gabriela Firea și-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Acesta este un acronim al numelui său: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor" - "FIREA Oamenilor".

Alegerile locale 2020 intră în linie dreaptă, iar candidații la primăria București și-au început de ceva timp campania electorală. Gabriela Firea a anunțat pe pagina sa de socializare că și-a lansat sloganul cu care speră că va câștiga voturile bucureștenilor: FIREA Oamenilor. Ea a explicat că în această perioadă, când se fac și se desfac alianțe electorale, când au loc tot felul de negocieri și se pun la cale tot soiul de strategii, ea se îndreaptă către oameni, către viața lor, trăirile lor, nevoile, problemele și îngrijorările lor. Foarte frumos! Ne întrebăm doar de ce nu a făcut-o până acum...Căci, iată, dintr-o dată, pe Gabriela Firea o interesează ce îi bucură pe oameni, ce speră ei, ce așteaptă, ce iubesc și ce nu. Discursul de pe pagina de Facebook continuă în același ton: actualul primar al Capitalei jura cu mâna pe inimă că ea nu se aliază cu nimeni, ci doar cu oamenii. Pentru care, din păcate, nu a făcut mai nimic timp de patru ani. „Ma aliez cu oamenii! Este singura legătură care contează! Singura care merită orice efort, orice sacrificiu”.

Din păcate, în mandatul său nu prea ne-a demonstrat asta. Dar...poate nu e timpul pierdut. Poate, cine știe, în sfârșit doamna Firea chiar va face ceva cu adevărat pentru bucureșteni. Poate va construi mai multe spitale, poate va construi mai multe grădinițe și școli, străzi, locuri de parcare, spații verzi sau locuri de joacă. Ea însăși recunoaște că mai sunt multe de făcut la primărie. Și, probabil pentru că nu a avut timp să rezolve tot ce trebuia rezolvat în patru ani, mai vrea să stea în fruntea Bucureștiului încă patru. Pentru că, așa cum declară, într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Sloganul este un acronim al numelui
Sloganul este un acronim al numelui

Gabriela Firea: „Mă aliez doar cu oamenii”

Iată mesajul primarului General al Capitalei postat pe Facebook odată cu lansarea sloganului cu care domnia sa crede că va convinge în 27 septembrie:

„În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viață lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu.

De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați?

Mă aliez doar cu oamenii!

Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu!

De 30 de ani, sunt aproape de oameni.

În presă, le-am apărat interesele.

În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați.

La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură.

Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari că ar fi de stânga sau de dreapra. În ultima perioada observ că sunt și alțîi care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv.

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta.

Repet, îmi doresc o singură alianța, că și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gândesc la fel îi aștept lângă mine.

Să fim împreună Alianța: Firea pentru oameni!”, arată un mesaj publicat joi pe Facebook de gabriela Firea.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea este susținută de PSD

Gabriela Firea, care și-a lansat sloganul pentru campania electorală la alegerile locale 2020, este susținută de PSD. Ea susține însă că își va retrage candidatura dacă "domnii de pe centru-stânga” au un scor în sondaje mai mare decât ea, referindu-se la Victor Ponta și Robert Negoiță. Recent, primarul susctorului 3 a plecat din PSD și și-a făcut partid. Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat miercuri seară că "și-a unit forțele" cu Robert Negoiță și că săptămâna viitoare vor anunța candidații pentru București.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net