Bătaie ca-n filme la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi - VIDEO

Ultima actualizare:

Pumni, ţipete, sânge şi cătuşe. Aşa poate fi descrisă în câteva cuvinte tura de noaptea trecută, din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă. Un conflict dintre doi cumnaţi care au venit la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce s-au bătut acasă, a continuat cu încă o serie de pumni şi picioare, instalând panica în UPU.

Bătaia a fost oprită cu ajutorul a doi poliţişti de la Rutieră ajutaţi de unul dintre paznicii spitalului. În sprijinul acestora a fost chemat imediat şi un echipaj de la Secţia 3 de poliţie.

Ceilalţi trei agenţi de pază, plătiţi de spital pentru astfel de situaţii şi nu pentru a se da lei-paralei cu bolnavii neputincioşi şi vizitatorii acestora, au preferat doar să asiste la incident. Stă mărturie înregistrarea camerelor video.

„Doi bărbaţi care s-au prezentat separat după ce se încăieraseră acasă s-au reîntâlnit la UPU şi au început să se bată din nou. Situaţia a degenerat şi s-a creat agitaţie în toată secţia. Din fericire în unitate erau doi poliţişti de la Rutieră, veniţi pentru un accident, care au încercat să aplaneze conflictul. Ulterior a venit şi un echipaj de la Secţia 3 de poliţie”, ne-a declarat Angel Trifan, medic coord. UPU – SMURD.

Cei doi bătăuşi au fost duşi la poliţie, iar una dintre soţiile lor, care a ţipat mai tot timpul, a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie. În acelaşi timp, scandalagii au fost sancţionaţi de poliţişti cu câte 1.000 lei, pentru tulburarea liniştii publice.

UPU – ring de box pentru golani

Astfel de evenimente au început să fie tot mai frecvente la UPU, iar personalul medical se simte fără apărare. Ameninţările cu bătaia şi nu numai, primite de către doctori şi asistente, au devenit ceva la ordinea zile în ultima perioadă.

Mai mult, medicii nu au nici cea mai mică bază în angajaţii firmei de pază, cei care ar trebui să-i apere. Pe lângă numărul celor care asigură permanenţa la pază, adică cinci, cadrele medicale pun la îndoială şi capacitatea lor de a-şi îndeplini atribuţiunile.

 „Se vede pe înregistrări cum doar un agent de pază intervine în scandal. Muncim în condiţii periculoase. Primim ameninţări în fiecare zi. Auzim tot timpul că ne vor căuta acasă, că vor avea de suferit familiile noastre. Trebuie să facă cineva ceva, cei care au puterea, cei acre sunt sus-puşi”, a mai spus Angel Trifan, medic coord. UPU-SMURD.

Vezi video pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net