Bănuit că a câştigat la Loto, deşi n-a jucat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agitaţie mare printre arădenii care ieri au avut subiect de bârfă. Lumea zvonea pe la colţuri că marele câştigător al celor peste zece milioane de euro puse în joc de către Loteria Română, la 6 din 49, ar fi cel mai bogat om din oraş, Valer Blidar. Numai că informaţia s-a dovedit un balon de săpun.

Citeşte şi:

Aici s-au câştigat cele 10 milioane de euro la loto

Dublă extragere de Paşte la Loto 6/49. Vezi numerele câştigătoare!

Norocul îţi este adus de numerele şansei. Iată propunerea pentru joi! - VIDEO

Valer Blidar (65 de ani), omul de afaceri cu o avere de peste 150 de milioane de euro, a devenit ieri, după marea extragere Loto de Paşte, cel mai bârfit arădean.

Lumea spunea încă de dimineaţă că banul la ban trage şi că el şi-ar fi rotunjit impresionanta avere cu alte zece milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Câştigul de duminică este practic al treilea ca valoare din istoria Loteriei Române aşa că imaginaţia oamenilor a luat-o razna. Mai mult, toată dimineaţa s-au făcut legături între banii câştigaţi la loto - 41,99 milioane de lei - şi politică, ştiut fiind faptul că Blidar este un apropiat al primarului Aradului, Gheorghe Falcă.

Contactat telefonic, omul de afaceri a mărturisit că nici măcar nu a ştiut că un arădean a fost cel care a pus mâna pe marele câştig la loto.

"Nici măcar nu am avut bilet, nu obişnuiesc să joc, de unde până unde să fiu eu marele câştigător. Mă bucur pentru cel care a luat premiul. Nu am ştiut că în joc era pusă o aşa sumă", a declarat arădeanul Valer Blidar.

De la Loteria Română deocamdată nu se ştie nimic, cu excepţia faptului că biletul norocos a fost jucat într-o agenţie din Arad. Până aseară, fericitul câştigător nu se prezentase să îşi revendice premiul.

Câştigurile la Loto au adus numai necazuri

S-au văzut peste noapte cu bani mulţi şi, parcă, Dumnezeu le-a luat minţile. Cinci dintre marii câştigători la "6 din 49" au făcut banii praf, deşi au avut în conturi milioane de euro. În plus, "norocoşii ghinionişti" au fost implicaţi în scandaluri şi chiar crime, unii dintre ei înfundând puşcăria.

Mihai Cazacu, scandal cu interlopii

Mihai Cazacu (39 de ani), omul de afaceri care a câştigat 3,8 milioane de euro, la Loto 6/49, în august 2008, a fost implicat, la aproape doi ani de la câştigarea potului cel mare, într-o bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-un bar din Târgu Frumos.

El a spus că a fost atacat de un interlop care voia să-i ia Mercedes-ul ce valora 100.000 de euro. Cazacu a investit banii de la Loto în firma sa de construcţii, dar şi într-o colecţie de maşini de lux.

Cristian Constantin a tocat 10 milioane €!

Fostul poliţist comunitar din Călăraşi, care a luat 10,5 milioane de euro la "6 din 49", în decembrie 2007, a trăit câţiva ani pe picior mare.

În discoteca pe care o deţinea ar fi "pompat" cel mai mult, mai ales că aceasta a necesitat două renovări, întrucât a luat foc. Afacerile pe care le-a avut au fost dezastruoase, tocându-l de milioane de euro. În plus, vila pe care o avea a dat-o rudelor, rămânând doar cu o maşină de teren.

Costică Giurgea a rămas şomer!

De la agonie la extaz şi înapoi! Cam aşa se pot rezuma ultimii ani ai unui muncitor siderurgist din Galaţi care a câştigat premiul cel mare, de 561 de milioane de lei, în 1998.

Şi-a luat o maşină, şi-a făcut o casă lângă Galaţi şi şi-a deschis o firmă. Pe urmă au început necazurile. Soţia lui a avut un accident şi a rămas paralizată, iar copiii au plecat din ţară. El a rămas şomer şi fără nici un ban. Abia în 2003, a reuşit să se angajeze ca şofer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net