Avalansă în Mehedinţi! Drum naţional blocat

Ultima actualizare:

Şeful Centrului Operativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Liviu Borugă, a declarat, pentru Agerpres, că aproape 1.000 metri cubi de ebulment au blocat carosabilul pe o porţiune de 120 de metri, la kilometrul 71+100.

Potrivit acestuia, drumarii acţionează în perimetrul afectat pentru îndepărtarea stâncilor şi dau asigurări că în aproximativ cinci ore traficul rutier va reveni la normal în partea de nord a judeţului Mehedinţi.

Circulaţie întreruptă pe DN1, în judeţul Cluj, pentru deszăpezire

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, pe DN1, în zona Feleacu, circulaţia în zonă urmând a fi întreruptă aproximativ 30 de minute pentru deszăpezirea carosabilului.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că sâmbătă (ora 7:45), în judeţul Cluj, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, pe DN1, în zona Feleacu. Ninge abundent, iar peste câteva minute traficul va fi întrerupt în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire, aproximativ 30 de minute, atât dinspre Turda, cât şi dinspre Cluj-Napoca.

Conducătorii auto sunt atenţionaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor care vor lua măsura întreruperii temporare a circulaţiei.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net