Au ucis 40 de nurci pentru haina lu’ Bahmu

Citeste tot despre: 

Lucrează de peste 30 de ani în domeniu şi mai mult de jumătate din activitate i-a stat alături designerului de blănuri Flora Năstase. În tot acest timp, din mâinile Ioanei Frâncu, meşter blănar la atelierul creatoarei, au ieşit sute de haine luxoase, îmbrăcate şi de vedetele autohtone care fără doar şi poate au făcut senzaţie.

Blănuri spectaculoase, dar care în acelaşi timp să nu dea volum. Asta a fost cerinţa vedetelor care au trecut pragul atelierului Florei Năstase din strada Doamnei, unde lucrează, de 17 ani, Ioana Frâncu.

Leopard, râs, vulpe argintie, chinchilla, ocelot (n.r. - o felină din America de Sud care are blana gri cu puncte roşcate şi negre) şi în special nurcă. Comenzile luate de Ioana Frâncu au fost pentru haine din blana acestor animale.

"Doamnele care poartă blănuri sunt elegante. Pentru că o astfel de haină în general pare voluminoasă, clientele vor ca atunci când o îmbracă să fie suple. Aşa că, cele mai multe femei cer haine din nurcă, eventual, tunse cu laserul, pentru uniformitate, deoarece blana acestui animal este lucioasă şi nu dă volum", ne povesteşte tanti Ioana, în timp ce lucrează de zor chiar la o scurtă din nurcă gri.

"O jachetă este gata în două-trei zile şi pentru ea se folosesc cam 20 de nurci, în timp ce pentru o haină lungă, avem nevoie de 40 de animale. La piesele vestimentare din chinchilla este nevoie de mai multe bucăţi de blană, având în vedere că aceste sunt foarte mici. Numai la o haină scurtă intră 30 de chinchilla, iar la un şal, pe jumătate. La noi toate vedetele au venit cu materia primă", completează meşterul blănar.

Adriana Bahmuţeanu, Ziua Dumitrescu, Monica Stan şi Anamaria Prodan sunt doar câteva dintre vedetele îmbrăcate de designerul Flora Năstase şi ale cărora haine au fost croite de Ioana Frâncu.

Nevasta lui Prigoană mai are şi un şal de chinchilla

Adriana
Bahmuţeanu se mândreşte cu preţiosul şal pe care l-a purtat la botezul
fiului Anamariei Prodan, pe vremea când cele două încă mai erau bune
prietene.


Flora Năstase - chinchilla

Designerul de blănuri Flora Năstase poartă o haină de chinchilla,în valoare de peste 10.000 de euro, cea mai scumpă din ultima colecţie a creatoarei


Anamaria Prodan - nurcă

Sexy-impresara şi-a comandat o jachetă de nurcă pe care a îmbrăcat-o la Gala UNICEF de anul trecut. Anamaria nu a trecut neobservată la eveniment


Zina Dumitrescu - ocelot

Creatoarea de modă preferă să poarte la evenimente haine din blană rară. Croitoreasa ne-a arătat una dintre cele mai de preţ piese din colecţia designerului


Monica Stan - nurcă roz

Vedeta tv a cumpărat de la atelierul Florei Năstase o jachetă din nurcă şi o haină scurtă din chinchilla, pe care a plătit 4.500 de lei


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1