Acuzaţii de malpraxis, după ce o fetiţă a murit la 40 de minute de la internare

Ultima actualizare:

    Fetiţa a murit la 40 de minute de la internare
Fetiţa a murit la 40 de minute de la internare

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă la Spitalul Municipal Huşi, după ce o fetiţă de patru ani diagnosticată cu laringită acută a murit la mai puţin de o oră de la internare, decesul subit al copilei fiind considerat de conducerea spitalului drept "un eveniment absolut nefericit".

O familie din localitatea vasluiană Buneşti-Avereşti acuză de malpraxis cadrele medicale de la Spitalul Municipal Huşi, după ce fetiţa lor în vârstă de patru ani a murit în condiţii suspecte, în urmă cu câteva zile, la 40 de minute de la internarea în unitatea medicală, porivit Mediafax.

Diagnosticată de către medicul de gardă cu "laringită acută, cu sindrom febril”, copila a primit tratamentul adecvat pentru o astfel de boală. Părinţii fetiţei cred însă că medicul i-a administrat antibiotic, fără a i se face înainte un test în urma căruia să se stabilească dacă este alergică la respectivul medicament.

În aceste condiţii de moarte suspectă, poliţiştii de investigaţii criminale au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de culpă medicală, fiind ridicate toate documentele de la spitalul din Huşi referitoare la acest caz.

Conducerea Spitalului Municipal Huşi consideră decesul copilei de patru ani drept "un eveniment absolut nefericit", pentru care nu găseşte o explicaţie până la pronunţarea medicilor legişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net