5 trucuri să fii cel mai bun la sex

Ultima actualizare:
Cum să fii cel mai bun la sex
Cum să fii cel mai bun la sex

Cu cât ai aşteptări mai modeste, cu atât o partidă de sex va fi mai reuşită! Experţii germani au făcut cercetări serioase pentru a descoperi trucuri simple care ne pot îmbunătăţi viaţa sexuală. Astfel, ei au reuşit să stabilească sfaturi eficiente pentru cei care vor să aibă nopţi incendiare în dormitor fără să se complice cu poziţii sofisticate pentru a obţine plăcere maximă.

În pat nimeni nu este perfect

Cu cât încercăm să fim perfecţi în timpul unei partide de sex, cu atât vom fi mai dezamăgiţi. Încetaţi să mai fiţi prea exigenţi, pentru a nu vă inhiba.

Condiţia cea mai importantă pentru o partidă de sex reuşită este relaxarea. Numai cine nu are pretenţii prea mari are parte de plăcere în pat.

Mişcarea creşte apetitul

Există perioade în care unii oameni nu au practic poftă de sex. Toată lumea ar trebui să ştie că există soluţii simple şi în aceste cazuri. Mişcarea, sportul în aer liber, stimulează apetitul pentru sex, dorinţa de "sport"  în dormitor.

Jocurile erotice

Sexul e reuşit în momentul în care ambii parteneri ajung la orgasm. Pentru a ajunge la orgasm, nu trebuie să vă obsedeze acest lucru, să faceţi presiuni unul asupra altuia. La orgasm se poate ajunge cu ajutorul jocurilor erotice.

Laude şi complimente

Pentru a se simţi bine, cel mai adesea bărbaţilor le place să fie lăudaţi în pat. În cazul lor, când sinele este satisfăcut, partida de sex e reuşită. Femeilor le plac complimentele. Ele aşteaptă complimente că arată bine sau pentru prestaţia lor în pat.

Sărutul este foarte important

Mai ales în cazul începutului unei relaţii, sărutul este de cea mai mare importanţă. O partidă reuşită de sex începe cu sărutări fierbinţi. 

Sâmbătă este ziua jucăriilor sexuale

În a şasea zi a săptămânii se împlinesc cele mai perverse vise


    Cum să fii cel mai bun la sex
Cum să fii cel mai bun la sex

Iată acum câteva sfaturi pentru a îmbunătăţi viaţa sexuală în fiecare zi:

Luni: încearcă ceva nou în pat, surprinde-ţi partenerul cu lucruri pe care nu le faci de obicei. 8 Marţi: Astăzi faceţi dragoste, nu faceţi sex;

Miercuri: Este ziua sexului oral; 8 Joi: Faceţi primul pas, nu aşteptaţi iniţiativa partenerului; 8 Vineri: Este ziua fanteziilor sexuale;

Sâmbătă: Folosiţi jucării sexuale; 8 Duminica este ziua romantismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net