5 lucruri pe care bărbaţii vor să le audă în pat

Citeste tot despre: 

Sexul pe «mut» este "coşmarul" tuturor bărbaţilor, care vor să audă din gura ta dacă îţi place şi cât de mult sau să îi «încurajezi» verbal atunci când «prestează» în pat.

Pentru un bărbat, nimic nu este mai sexy decât o femeie care este «gălăgioasă» în pat şi care nu se sfieşte să folosească «vorbe murdare» din când în când. Iată care sunt principalele cuvinte pe care iubitul tău vrea să le auadă din gura ta atunci când faceţi sex:

1. El

Bărbaţii vor să ştie că nu te gândeşti la altcineva atunci când faci sex cu el şi că nu mimezi plăcerea, deci, chiar dacă pare desuet, faptul că îi rosteşti (sau strigi) numele în pat este un bun mod de a-l convinge că eşti acolo, trup şi suflet.

În plus, este un bun început pentru o sesiune de "cuvinte murdare". Dacă mai şi punctezi cu câte un «ah» şi un «oh» bine plasate, va fi suficient ca el să se simtă «regele junglei».

2. Acţiunea

Dacă eşti dintre acele persoane, tăcute în timpul partidelor de sex, mulţi bărbaţi vor lua ei iniţiativa pentru a te «informa» despre ceea ce le-ar plăcea să audă, prin întrebări de genul: "ce-ţi fac eu ţie acum?" sau «cum este?», «cum te simţi?».

În aceste cazuri, simpla descriere de către tine a scenei şi a felului în care te simţi în acel moment, vor fi suficiente. Totuşi, nu te simţi obligată să foloseşti cuvinte «murdare» dacă nu este stilul tău. Poţi să le înlocuieşti cu variantele lor mai «cuminţi», dacă astfel te vei simţi mai confortabil.

Vezi celelalte lucruri aici

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1