Sanda Ladoși cu un ochi râde și cu unul plânge, la început de an. Legătura paranormală cu Bogdan Stanoevici

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Îndrăgita solistă Sanda Ladiși împlinește pe 2 ianuarie frumoasă vârstă de 53 de ani, vârstă pe care nu o arată, însă nici nu-i place să-și serbeze aniversarea. Click! a stat de vorbă cu artista, așa că ne-a povestit detalii despre viața ei, despre familie, cei doi copii, plus alte intimități. De altfel, cântăreața ne-a spus că are o legătură paranormală cu regretatul Bogdan Stanoevici.

Sanda Ladoși: „Copiii mei nu sunt pasionați de muzică sau actorie”

Citește și: Regretă Sanda Ladoși decizia luată pentru copiii ei? «Sunt vitregiți de societatea din școală»

Toată lumea o știe pe Sanda Ladoși pentru vocea ei și pentru activitatea ei, însă puțini știu că e născută pe 2 ianuarie, zi pe care nu o mai sărbătorește, iar noi am aflat și de ce!

„De obicei, toată lumea este obosită de ziua mea, pe 2 ianuarie. M-am învățat ca de ziua mea să nu fac un spectacol, nu neapărat că nu este importantă, dar mă bucur alături de copilașii mei. Fiecare zi e importantă, aia în care ne trezim. Copii mei vor fi copilași până voi închide ochii. Ioana face 4 ani, iar Bogdan 6. Nu sunt pasionați de muzică sau actorie, Bogdan este foarte atras de jocurile pe calculator și deși se fac bani din asta, momentan ii cheltuie. Nu foarte mulți, fiind foarte ponderat. Iar fiica mea este foarte sportivă, de fapt, amândoi, și mă moștenesc pe mine aici.

Ioana face baschet, Bogdan face jiu jitsu, mai face și fitness, eu zic că asta-i o provocare importantă la vârsta asta la care ești atras de multe lucruri la nelalocul lor, mai ales în vremurile astea.

Ioana are voce, însă este scorpie de neîmblânzit. Nu ascultă, chiar dacă meseria mea este asta care este, o fac de atâția ani, nu consideră că o îmblânzesc eu în domeniul asta. Nu o interesează, ăsta-i adevărul. Nici eu nu am cultivat foarte tare zona asta, pentru că îmi cunosc foarte bine bucătăria.

Zic că este important să știi muzică, e important să ai și această educație, dar nu țin neapărat să-mi urmeze drumul, să facă această carieră.", a declarat Sanda Ladoși, pentru Click!.

Mai citește și: Ce a decis Sanda Ladoși pentru copiii ei! Totul a început în pandemia de coronavirus

Sanda Ladoși, legătură paranormală cu Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost foarte buni prieteni, mai ales că au împărțit scena de multe ori. De altfel, pomana de un an a regretatului actor și artist a fost ținută de buna sa prietenă, Sanda. Din păcate, în urmă cu doi ani, Bogdan Stanoevici a încetat din viață.

Urmărește și: Sanda Ladoși nu-și revine după moartea lui Bogdan Stanoevici: “Avea afecțiuni cu care putea să mai trăiască”. Mesajul dureros al solistei

Iată și: Sanda Ladoși, parastas de 6 luni pentru Bogdan Stanoevici. "Nu a fost auzit, lumea nu a înțeles”. Fosta soție i-a dus cenușa în Franța

„Nu mai sunt director la circ, am fost 3 ani și câteva luni, sunt artist liber profesionist, cum am fost toată viață. Luna asta, pe 12 ianuarie, se fac doi ani de când nu mai este. Timpul trece extrem de repede. Oamenii care l-au iubit nu o să-l uite. Oamenii pe care și-a pus amprenta n-l vor uita, va fi veșnic în sufletul lor. Cei care l-au iubit nu o să-l uite niciodată. La mine în gând, în memoria mea, este clipă de clipă.

Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră, nu știu dacă e el sau vine de la Dumnezeu. Vin răspunsuri sub o formă sau alta. Nu știu cine îmi trimite gândurile. Cei plecați dincolo sunt cu noi, cel puțin o perioadă. Numai că într-o altă dimensiune și cu totul altă formă. Viața nu se termină niciodată, ei au misiunile lor. Am citit și am studiat prea mult subiectul asta că să îmi schimbe cineva părerea.", ne-a mai spus artista.

Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, în perioada 5 martie și 17 decembrie 2014, dar și director general interimar al Circul Metropolitan (fostul circ Globus) din București, în perioada 2017-2020. Funcția i-a fost preluată chiar de Sanda Ladoși. Actorul a încetat din viață pe 12 ianuarie 2021.

Sanda Ladoși este căsătorită cu omul de afaceri Ştefan Tache, împreună cu care are doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!