A venit la magazin doar în chiloți tanga! Imaginea a devenit virală

chiloti-tanga-in-magazin.jpg

O turistă din Bali, în chiloți în magazin
O turistă din Bali a fost fotografiată într-o ipostază jenantă
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Lipsă totală de inhibiții! O turistă din Bali a fost fotografiată într-un magazin mai mult dezbrăcată. Femeia a venit la cumpărături într-un costum de baie minuscul.

Blonda a fost fotografiată în timp ce aștepta să plătească la casă, într-o pereche de slipi tanga. Un alt turist care se afla în mini-market a pozat-o pe femeie și a publicat imaginea pe Facebook. Imediat, fotografia a strâns sute de comentarii.

„Nu îmi vine să cred! Într-un cartier liniștit, în care locuiesc multe familii cu copii, această femeie a intrat așa în magazin?”, „Să-i fie rușine! Sunt sigură că partea din față era și mai mică!”, „Această persoană crede că e acceptabil să te îmbraci așa la magazin?”, „Oare la ea în oraș se duce la cumpărături tot așa?”, „O totală lipsă de respect!”, „Nu îi pasă de localnici!”, au fost doar câteva din comentarii.

Localnicii sunt ofensați de comportamentul turiștilor veniți în vacanță la Bali

Bali este una dintre cele mai populare stațiuni din Indonezia. Cu toate că nu este stipulată nicio lege cu privire la ținutele „sumare” purtate de turiști, localnicii din țara musulmană sunt adesea ofensați de comportamentul vizitatorilor. Au existat și internauți care au l-au acuzat de lipsă de respect pe cel care i-a făcut fotografia turistei fără să aibă permisiunea acesteia, potrivit thesun.co.uk

„Înțeleg faptul că trebuie să respectăm cultura altor țări, dar ar trebui să respectăm și oamenii. Să faci o poză unei femei și să o publici online pentru a strânge cât mai multe like-uri e la fel de rău. O lipsă de respect”, a comentat o femeie.

 

Citește și

Cel mai fierbinte trend de pe Instagram! Femeile dotate își folosesc sânii pe post de suport de pahar

Pe terasa asta ai voie doar în pielea goală

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1