A văzut ecografia copilului și a rămas șocată! Ce făcea bebelușul

da.jpg

mama ecografie bebelus
Sophia spune că s-a speriat atunci când a văzut ecografia
foto: Photoland/Caters News/Sophie Nagle

O tânără mămică nu va uita niciodată momentul în care și-a văzut prima dată bebelușul la ecografie. Momentul, care de altfel este unic pentru fiecare graviduță, a ”speriat-o de moarte” pe Sophie Nagle.

Britanica de 25 de ani a rămas însărcinată și a mers la un consult de rutină. La un moment dat, pe monitor a apărut și chipul bebelușului. ”Era prima dată când stătea cu fața și am putut să-l văd pe Rueben. M-am speriat rău pentru că părea că are o grimasă ciudată. Până și doctorița care făcea scanarea era puțin șocată”, își amintește femeia.

anda_calin_2.png

Liviu Varciu, botez, fiica, Anda Calin, familie
Liviu şi Anda au fost în weekend la Constanţa şi s-au bucurat de soare
foto: arhivă personală
 

caters_scary_baby_scan_03.jpg

mama ecografie bebelus
Sophie și Rueben, care are acum doi anișori
foto: Photoland/Caters News/Sophie Nagle
 

Tânăra a născut un băiețel perfect sănătos, care e la fel de zâmbăreț însă într-un mod mult mai ”angelic”. Sophie, care locuiește în Reading, Anglia, a dat recent peste fotografie și a decis să o posteze pe Internet și să-i întrebe pe prietenii ei virtuali dacă au ecografii asemănătoare sau doar ea a trecut prin această experiență bizară.

 

mama ecografie bebelus

 

Socați au fost și internauții, iar pozele s-au viralizat rapid. În timp ce unii au fost mai degrabă speriați, alții s-au amuzat de zâmbetul ”malefic” al lui Rubeen și l-au comparat cu cel al Jokerului, celebrul personaj din seria Batman.

”Am fost uimită! Poza a avut foarte multe distribuiri. Cred că unora le-a plăcut, iar alții au fost destul de speriați. Mai multe mămici au postat ecografiile cu bebelușii lor, însă niciunul nu «zâmbea» precum Rueben”, a spus râzând tânără, potritvit The Sun.

 

 

 

Loading...

Citește și