Taţii perfecţi s-au pus pe doborât recorduri

24-foto1-5col-150-profimedia-0459244651-595151.jpg

tati, copii, concursuri, maraton, spectacol
Chad Kampel, de 37 de ani, la finalul maratonului pe care l-a alergat împreună cu Lincoln, Noelle, Grayson, Preston şi Gabriella, de un an
Citeste tot despre: 

Îşi merită cu prisosinţă titlul de taţi-eroi! Britanicul Jonathan Saccone, din Surrey, face spectacole pe canalul lui de pe Internet împreună cu cei patru năpârs­toci şi a fost desemnat ”Cel mai tare tătic” în 2018. În SUA, Char Kempel a împins la căruţ timp de 5 ore şi 31 de minute şi a terminat un maraton cu tot cu cei cinci copii.

Americanul Chad Kempel, de  37 de ani, din San Francisco, este cu adevărat un tată erou. Este analist de management la o companie mare şi creşte împreună cu soţia lui, Amy, şapte copii. În 2018, familia lor s-a mărit cu cinci odrasle deodată şi Chad a ţinut morţiş să îşi manifeste public bucuria şi să facă ceva extraordinar. S-a înscris la maratonul Surf City din Huntington Beach, California, şi a alergat timp de 5 ore şi 31 de minute pe distanţa de 42,195 km. Efortul lui a fost pe deplin răsplătit, el primind un titlu Guinness, împreună cu cei cinci gălăgioşi care l-au însoţit în cursă: Lincoln, Noelle, Grayson, Preston şi Gabriella. Savannah (4 ani) şi Avery (3 ani) au aşteptat cuminţi la linia de sosire împreună cu mama lor.

24-foto2-140-130-89151515.jpg

tati, copii, concursuri, maraton, spectacol
Jonathan Saccone (39 de ani) şi Anna (31 de ani) se joacă încontinuu cu Emilia, de 6 ani, Eduardo, de 5 ani, Alessia, de 2 ani şi micuţa Andrea, de doar opt luni

În Marea Britanie, Jonathan Saccone (39 de ani) doboară record după record în audienţe pe canalul lui de YouTube cu spectacolele realizate împreună cu Emilia, de 6 ani, Eduardo, de 5 ani, Alessia, de 2 ani şi micuţa Andrea, de doar opt luni. Jonathan şi soţia lui Anna (31 de ani) au reuşit imposibilul, filmând în cinci ani peste 1.800 de ore de ”năzdrăvănii” făcute de micuţii lor. Au strâns milioane de vizualizări şi s-au trezit cu o mulţime de farse făcute de fanii lor. Jonathan a povestit că s-a trezit cu poliţia pe cap după ce un copil a sunat să reclame că ”şi-a abuzat copiii”. Când agenţii au ajuns la uşă, au descoperit că totul era de fapt o farsă şi că jocul de-a v-aţi ascunselea fusese interpretat greşit de reclamantul de cinci anişori.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1