A «spart» 80.000 $ ca să aibă casă de păpuşă Barbie

24-glob-foto-1-4-col-barbie-mare.jpg

Încă se mai joacă zilnic cu păpuşile
Foto: Instagram/Facebook

Este cea mai mare admiratoare a păpuşii Barbie din lume! Azusa Sakamoto a cheltuit o sumă fabuloasă ca să-şi transforme locuinţa în casă Barbie. De 21 de ani trăieşte deghizată în păpuşa preferată.

La vârsta de 36 de ani, încă se mai joacă zilnic cu nenumăratele ei păpuşi Barbie! Azusa Sakamoto a „spart” 80.000 de dolari (circa 329.576  de lei) pentru a-şi transforma locuinţa din Los Angeles într-o casă Barbie în mărime naturală. Pereţii i-a vopsit în roz şi toate decoraţiunile pe care le-a cumpărat amintesc de celebra păpuşă. Azusa doarme într-un pat Barbie, în living are o canapea Barbie, mănâncă din farfurii Barbie, bea din pahare Barbie, se şterge pe prosoape Barbie. Totul în casa ei poartă marca Barbie.

24-glob-foto-2-2-col.jpg

Doarme într-un pat Barbie

24-glob-foto-4-2-col-bucatarie.jpg

Toate obiectele din bucătărie poartă marca Barbie

Ea însăşi se crede păpuşa Barbie şi o imită ca atare. De la vârsta de 15 ani, Azusa Sakamoto s-a transformat în Barbie. În permanenţă imită păpuşa preferată, atât ca aspect, cât şi ca îmbrăcăminte. Din adolescenţă, Azusa Sakamoto a tot adunat păpuşi Barbie fabricate de compania Mattel. Nici nu mai ştie numărul lor. Azusa are grijă să se joace cu toate! Din când în când le ia la rând şi le răsfaţă. Părinţii i-au cumpărat păpuşile până ce a ajuns ea însăşi pe salariu. La vremea aceea, locuiau în Japonia.

24-glob-foto-3-2-col.jpg

În living are canapea Barbie

În prezent, trăiesc cu toţii în SUA. Azusa lucrează ca stilist la un salon de manichiură. La serviciu se duce travestită în păpuşă Barbie. Şi-a vopsit părul în roz, poartă numai haine de culoare roz şi unghii false care poartă logo-ul (n.r. simbol, siglă formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs sau a unei firme) Barbie. Nu-i pasă de ceea ce crede lumea despre ea. Ba, mai mult, este convinsă că atrage simpatia tuturor celor din jur, datorită aspectului de păpuşă Barbie. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1