S-au pocit ca să arate ca vedeta preferată

22-23-foto4-5col-180-profimedia-0432342242.jpg

Tanya Ricardo, 30 de ani, este prezentată de doctorul Franklin Rose ca fiind sosia lui Meghan Markle, dar nimeni nu îl crede

Botox împotriva ridurilor, injecţii cu acid hialuronic pentru umflarea buzelor şi pomeţilor, intervenţii cu bisturiul în lateralul feţei pentru întinderea pielii, implanturi mamare şi zeci de liposucţii pentru sculptarea taliei! Cam astea sunt procedurile cele mai căutate în materie de înfrumuseţare. Însă multe paciente se aleg la propriu cu buza umflată pentru că una îşi doresc şi alta se întâmplă la final.

Cel mai mediatizat caz de operaţie estetică eşuată este cel al americancei Tanya Ricardo, de 30 de ani, din Houston Texas, SUA. Tânăra a ţinut morţiş să arate ca soţia prinţului Harry, Meghan Markle (37 de ani). Întrebată de jurnaliştii de la ”New York Post” de ce a apelat la această măsură extremă, tânăra brunetă s-a justificat: ”Aveam o faţă comună şi eram invizibilă pentru ceilalţi. O ador pe Meghan şi mi-am dorit încă din copilărie să trăiesc o poveste de dragoste ca în filme”. A luat legătura cu doctorul Franklin Rose şi s-a dus în biroul lui cu o fotografie imensă cu ducesa de Sussex. După ce i-a măsurat osatura feţei, doctorul a programat-o la operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat şase ore. Înainte de a-i modela chipul, doctorul a pus-o să mănânce zilnic cel puţin un cheeseburger pentru că Tanya suferea de anorexie.

22-23-foto5-90-90-profimedia-0372436040.jpg

Aşa arăta Tanya înainte de operaţii

Nu seamănă, dar arată bine

Însă pentru a o transforma în Meghan, doctorul a avut nevoie de un set mai amplu de intervenţii chirurgicale. I-a făcut liposucţie şi i-a transferat grăsime de la talie la fese, i-a făcut adiţii de grăsime la obraji şi i-a făcut liposucţie la bărbie şi mandibulă. Apoi i-a pus silicoane mărindu-i sânii de la dimensiunea C la D, i-a îngroşat buzele şi i-a netezit tenul. 

Procedurile de înfrumuseţare au costat peste 30.000 de dolari. Tanya a explicat că timp de 10 ani a suferit din cauză că se vedea ”răţuşca cea urâtă”. La 23 aprilie, Tanya a fost în al nouălea cer când doctorul Franklin Rose a organizat o conferinţă de presă şi a prezentat-o publicului ca fiind ”copia fidelă a lui Meghan Markle”. De la agonie la extaz! A doua zi Tanya a citit şocată titlurile ziarelor: nu semăna deloc cu soţia prinţului. Însă mulţi recunoşteau că ”răţuşca cea urâtă” dispăruse făcându-i loc unei tinere atrăgătoare cu un zâmbet senzual şi răpitor. Tanya a născut un copil pe care îl creşte singură şi speră ca într-o bună zi ”un prinţ din poveşti să vină pe un cal alb şi să o ceară de soţie”. Chiar dacă alţii nu consideră că între noua Tanya şi Meghan Markle nu există nici o asemănare, americanca de 30 de ani se consolează cu un singur lucru: că nu mai este ”urâtă, invizibilă şi neatractivă”. În plus, după ce doctorul Rose i-a promis că din trei în trei luni va continua să îi modeleze curbele corpului, Tanya a început să poarte cu încredere rochii şi fuste scurte şi să se machieze. Până atunci se îmbrăca doar băieţeşte, nu mergea la coafor şi nu punea nici un fard pe faţă. 

 

A cheltuit 45.000 de dolari pentru zâmbetul Juliei Roberts

22-23-foto6-135-90-profimedia-0432783532.jpg

Marcela Iglesias şi-a pus dinţi şi şi-a tunat faţa pentru zâmbetul Juliei Roberts

Marcela Iglesias din Agoura Hills, California, se apropie de vârsta de 35 de ani şi timp de şase ani şi-a ascuns dinţii pentru că îi considera respingători.

A strâns banii necesaqri şi a început să îşi facă implanturi dentare. A avut grijă să îşi ”planteze” pe dinţi iniţialele şi a apelat la un ortodont pentru a-şi schimba musculatura mimicii cu scopul de a avea zâmbetul Juliei Roberts.

Însă în ciuda intervenţiilor chirurgicale corective, a injecţiilor cu acid hialuronic din buze, zâmbetul ei continuă să fie complet diferit de cel al actriţei din filmul ”Frumuşica”.

 

A dat degeaba 35.000 $ să semene cu Kim Kardashian

Martha Kalifatidis, de 30 de ani, este o vedetă pe reţelele de socializare. Ea a recunoscut că a apelat la bisturiu pentru a semăna cu idolul ei Kim Kardashian. Şi-a făcut injecţii cu Botox în faţă, şi-a modificat nasul, şi-a pus silicoane şi a apelat la implanturi cu grăsime în fund. La finalul operaţiilor Martha a fost complet dezamăgită: avea nevoie masivă de machiaj pentru a arăta cât de cât ca vedeta de televiziune americană.

22-23-foto10-50-70.jpg

Aşa arăta Martha în 2012

”Voi continua să mă tunez. Întâi vreau să devin mamă şi apoi mă voi concentra pe operaţiile care să mă transforme în Kim. Momentan nu semăn cu ea decât vag”, a declarat ea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1