Părinţii belgieni sunt revoltaţi! Micuţii de 7 ani învaţă poziţii sexuale

amazing.jpg

foto
Părinţii belgieni sunt revoltaţi de informaşiile prezentate pe site
Foto:amightygirl.com

O pagină web din Belgia a stârnit revolta părinţilor din întreaga lume după ce a încărcat un articol în care micuţilor le este explicat foarte grafic modul în care decurge un act sexual. Site-ul este destinat copiilor şi poate fi accesat de orice pricihindel dorinic să se informeze, doar că modalitatea de prezentare a modului în care are loc reproducerea nu este explicată în mod adecvat vârstei utilizatorilor.

Serviciile pe care le oferă site-ul din Belgia a stârnit revolta adulţilor care sunt de părere că celor mici le sunt oferite mult prea multe detalii. Mai mult decât atât ei sunt expuşi la nişte imagini aflate la limita pornografiei. Micuţii de 7 ani sunt învăţaţi, cu ajutorul imaginilor, mai multe poziţii sexuale, potrivit ciao.ro. Toate sunt avansate şi prezintă un grad ridicat de complexitate, iar modalităţile de a le pune în practică sunt explicate cu lux de amănunte. Accesâns site-ul belgian, cei mici pot învăţa ce este o felaţie, tehnici de sex oral sau diverse poziţii sexuale. Site-ul Alles over seks a fost lansat de Sensoa şi este deţinut de un centru pentru sănătate sexuală din regiunea Flanders, din Belgia. 

Nu este prima dată când copii de vârste fragede au acces la informaţii care explică actele sexuale într-un mod mult prea grafic care este nepotrivit pentru un copil de o vârstă atât de mică. În anul 2015, în România a fost propus un manual de educaţie sexuală în care copiilor de clasa a IV-a le era explicat modul în care două persoane fac dragoste. 

manual-scolar.jpg

Foto
Textul prezent în propunerea manualului de educaţie sexuală
Foto: Facebook

Este adevărat că cei mici nu ar trebui să fie păcăliţi şi minţiţi spunându-le că au fost aduşi de barză, dar prezentarea poziţiilor sexuale unui copil de 7 ani se află, cu siguranţă, la extrema cealaltă. 

Loading...

Citește și