O mamă e acuzată că și-a abuzat copilul după ce i-a dat să guste wasabi

screenshot-2018-03-20-at-12.30.24-pm.png

wasabi fetita micuta rosie
Micuța Rosie a fost fimată de mama ei în timp ce gusta wasabi
captură Youtube

Sunt de notorietate filmulețele în care mămicile le dau micuților citrice și imortalizează momentul în care aceștia fac grimase adorabile. La asta s-a gândit probabil și mama lui Rosie atunci când i-a dat să guste wasabi, un sos extrem de iute, cunoscut și ca ”hreanul japonez”.

Doar că femeia a stârnit un val de nemulțumire în spațiul virtual, după ce clipul s-a viralizat.

daaa.jpg

waffle fetita viral clip
Fetiţa plânge pentru că nu primeşte desertul preferat
captură Youtube
 

În clipul postat pe Youtube, micuța Rosie este întrebată de mama ei dacă vrea să încerce wasabi. Micuța spune de câteva ori ”nu”, iar când mama retrage lingurița cu sos, micuța pronunță cuvântul ”wasabi”. Atunci mama întinde lingurița, iar fetița gustă puțin din pasta verde.

După câteva secunde, Rosie dă de înțeles că nu-i place sosul și spune ”ajutor”, scrie The Independent. Amuzată de întâmplare, femeia a postat clipul pe site-urile de socializare.

Dacă unii au fost în asentimentul mamei, alții au judecat-o aspru. ”Săraca fetiță”, “Ăsta e un exemplu de abuz”, “Protecția copilului ar trebui să îți facă o vizită pentru a-ți pune câteva întrebări”, “Este bolnav ce ai făcut”, ”Cum poate mama ei să râdă după ce a făcut”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit mama fetiței de la internauți.

Femeia a încercat să le explice că micuța abia a gustat din sos și a fost doar curioasă să încerce. ”Oameni buni, nu a luat o înghițitură uriașă, doar a atins puțin cu limba. Într-adevăr este iute, dar e bine pentru copii să încerce gusturi noi și diferite”, a scris mama lui Rosie.

Vezi aici clipul cu micuța Rosie

loading...
Loading...

Citește și