O femeie a murit în urma unei partide de amor de 48 de ore, imediat după nuntă: ”I-a fost perforat intestinul!”

a-murit-dupa-o-partida-de-amor.jpg

O femeie a murit în urma unei partide de amor de 48 de ore, imediat după nuntă: ”I-a fost perforat intestinul!”
Sursa foto: Daily Mail
Citeste tot despre: 

Dragostea poate ucide şi acest lucru este dovedit de un caz ce a avut loc în Germania, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani este acuzat că şi-a ucis soţia, în urma unei partide de amor de 48 de ore, ce a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ralph Jankus, în vârstă de 52 de ani şi soţia lui, Christel, de 49 de ani, au luat parte la o partidă de amor de 48 de ore, în timpul căreia femeia a suferit răni grave, după ce un obiect ascuţit a fost introdus în ea. 

Bărbatul a chemat Ambulanţa patru zile mai târizu, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorilor şi s-a scuzat spunând că n-a crezut cu adevărat că femeii îi este rău. De cealaltă parte, oamenii legii sunt de părere că bărbatul trebuie să plătească întrucât i-a pus viaţa în pericol şi nu a chemat ajutor imediat, potrivit a1.ro. 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Ioana Ginghină, primele declaraţii după divorţ! Cum au reacţionat părinţii ei când au aflat: ”Le pare rău, ei au o căsnicie de 43 de ani!”

Dieta pentru un ten reîntinerit cu zece ani! Ce alimente trebuie să consumi

Loading...

Citește și

  • Italianca Melita Toniolo s-a remarcat în Peninsulă prin intermediul concursului Big Brother. Ea a fost una dintre concurentele de la ediţia a şaptea a emisiunii de divertisment, şi a şocat publicul prin atitudinea ei egocentristă şi narcisistă.

  • Andreea Berecleanu prezintă, la Antena 1, Observatorul de la 23.00. Împreună cu soţul ei, Andrei Zaharescu, reprezintă unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea vedetelor româneşti - şi pe ecran, şi în viaţa privată.

  • Mihai Morar a urcat pe contul lui de Facebook o poză neoficială de la petrecerea Playboy de aseară de la Snagov, la care principalul invitat a fost Pamela Anderson. El s-a arătat extrem de încântat de întâlnirea cu cel mai celebru „iepuraş”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1