N-a mai suportat canicula! Femeie, filmată goală pușcă pe stradă, la 40 de grade

femeie-goala-pusca.jpg

Femeie goală pușcă pe stradă
Femeia s-a plimbat pe stradă în costumul evei
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

O femeie a fost filmată plimbându-se goală pușcă, pe o stradă din estul Londrei, într-una din cele mai călduroase zile din această vară. Ea a ieșit din casă purtând doar o pereche de pantofi și costumul Evei.

Videoclipul a fost postat pe rețeaua socială Twitter, cu titlul: „Doar în estul Londrie se putea întâmpla așa ceva...”. Imaginile au fost văzute de peste 150.000 de oameni. Cei mai mulți utilizatori cred că femeia nu a mai suportat canicula care a lovit Marea Britanei în ultimele zile.

„Să știți că nu este noul dress-code de-acum încolo!”, „Sincer, e mult prea cald! Nu o învinovățesc”, au comentat utilizatorii Twitter la videoclipul cu pricina. 

Europa, lovită de caniculă

Un nou val de aer fierbinte a afectat mai multe state europene, printre care Franța, Germania, Belgia și Olanda. În Regatul Unit al Marii Britanii, termometrele au înregistrat și 40 de grade Celsius, iar autoritățile i-au îndemnat pe londonezi să stea în case zilele acestea. Căldura poate fi resimțită la valori mult mai mari, de circa 44 de grade Celsius în unele zone. Cea mai mare parte a Franței se află sub cod portocaliu de caniculă. În Belgia autoritățile au decis să emită o avertizare cod roșu de caniculă pentru toată țara, o decizie care nu a mai fost luată până în prezent.

De asemenea, Spania a emis o alertă cod roșu pentru regiunea Zaragoza, care a fost afectată de incendii de vegetație în luna iunie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1