El este posesorul celui mai urât tatuaj din lume! Toți angajatorii fug de el

mark-cropp.jpg

foto
Colegii de celulă l-au tatuat atunci când era beat
Foto:Captură video

Unii tineri își fac tatuaje din dorința de a fi la modă, de a se integra într-un anumit grup social sau pur si simplu din teribilism. Oricare ar fi cazul, însemnarea permanentă a pielii este o decizie personală care adesea ajunge să fie regretată. Ce este de făcut atunci când te trezești cu un tatuaj groaznic, despre care nu îți amintești cum și când a apărut pe trupul tău? Răspunsul îl vom găsi în povestea unui tânăr din Noua Zeelandă.

Mark Cropp este posesorul unuia dintre cele mai urâte tatuaje din lume. Parte și mai rea este că nu își aduce aminte cu exactitate momentul în care s-a ales cu el, căci nu a avut un cuvânt de spus în ceea ce privește efectuarea acestuia. El susține că și-a făcut tatuajul atunci când se afla închis în penitenciar, unde și-a petrecut 2 ani după ce a fost acuzat că a amenințat un turist cu un cuțit căruia încerca să-i vândă droguri. Bărbatul a povestit că nu a fost decizia sa, ci a celorlalți deținuți care și-au bătut joc de chipul lui, relatează dailymail.co.uk.

untitled.png

foto
Mark și-a găsit, în cele din urmă, un loc de muncă
Foto:Arhivă personală

Tot ce îți amintește este că s-a trezit cu fața umflată și cu un înscris pe jumătate din chip. Impresionat de povestea sa, o persoană s-a oferit să-i îndepărteze gratuit tatuajul de pe față, prin intermediul laser-ului, însă după câteva ședințe, Mark a cedat susținând că durerea este mult prea intensă.

424b133300000578-4693618-mark_cropp_covered_half_of_his_face_with_a_tattoo_reading_devast-a-45_1499959885768.jpg

Foto
Mark s-a ales cu un tatuaj "de toată frumusețea" în pușcărie
Foto: Facebook Mark Cropp

Mark a căutat cu disperare un loc de muncă, dar a fost refuzat de nenumărate ori de angajatori din cauza aspectului său. "Nu te-aș angaja cu porcăria aceea pe față, nici nu merită să mă uit la tine de două ori:, i-ar fi spus unul dintre angajatori. A îndurat multe cuvinte urâte de la cei din jur, dar în cele din urmă, visul său de a se angaja a devint realitate. Mark este acum responsabil cu dirijiarea și fluidizarea traficului.

loading...
Loading...

Citește și