Ea e Toby! Povestea acestei pisici a emoţionat o lume întreagă

37fcf19ba69baee4dbf097fbc23f9616-5ade3decaaec1_700.jpg

pisica toby poveste viral
Poza cu Toby i-a emoţionat pe internauţi

Toby locuia în Raleigh, Carolina de Nord, când stăpânii ei au decis să scape de ea pe motiv că nu se înţelegea cu felinele familiei. Aceştia i-au găsit o familie adoptivă, însă pisica n-a putut sta departe de casa ei şi a străbătut 19 kilometri pentru a se întoarce la familia ei.

Un astfel de gest ar topi inimile iubitorilor de animale, însă stăpânii lui Toby n-au fost mişcaţi de efortul pisicii. Ba mai mult, aceştia au luat pisica şi au dus-o la un adăpost, unde au cerut să fie eutanasiată, scrie Bored Panda.

 

Impresionaţi de poveste, cei de la Societatea pentru Prevenirea Cruzimii la Animale (SPCA) au decis să încerce să-i găsească o nouă familie. Ei au distribuit poza şi povestea felinei în vârstă de şapte ani pe reţelele de socializare. Povestea s-a viralizat rapid, iar Toby şi-a găsit o nouă casă.

Felina a fost adoptată de Michelle Puckett, care i-a văzut povestea pe Internet. Acum Toby are cu cine se juca. Michelle are deja două feline, dar şi doi copii.

„Dacă cei care citesc povestea lui Toby vor fi impresionaţi, le recomandăm mai degrabă să acţioneze decât să se mulţumească prin a comenta online. Toby nu ar fi avut un sfârşit fericit dacă nu erau voluntarii organizaţiei noastre. Sperăm că povestea îi va inspira pe oameni să facă donaţii sau să ia în considerare adoptarea unui animal din adăposturi sau să devină voluntari“, a spus Tara Lyn, purtătorul de cuvânt al organizaţiei care l-a salvat pe Toby.

 

 

Loading...
 
 

Citește și