Ea e cea mai sexy bunică de pe Instagram! Cum se pozează la 63 de ani: «Am relații doar cu bărbați tineri!»

lesley-maxwell-hp.jpg

Lesley Maxwell
Lesley Maxwell are zeci de mii de fani pe Instagram
Foto: Instagram

Vârsta e doar un număr! Asta crede Lesley Maxwell, o femeie de 63 de ani, care se mândrește cu felul în care arată la vârsta ei. Bunică a trei copii, ea își dorește să le inspire și pe alte femei de vârsta ei să se simtă atrăgătoare.

Lesley Maxwell arată incredibil, dar s-a apucat de fitness și de un regim de viață sănătos abia la vârsta de 48 de ani. Treptat, ea a devenit antrenor personal de fitness și și-a dedicat viața acestei cariere. Femeia are un abdomen lucrat la care visează și tinerele de 20 de ani. Datorită fizicului său, Lesley a câștigat peste 30 de trofee în lumea fitness-ului, potrivit Daily Star.

lesley-maxwell-1.jpg

Lesley Maxwell
Lesley Maxwell se antrenează aproape zilnic
Foto: Instagram

Lesley Maxwell se simte mai bine ca în tinerețe

lesley-maxwell-2.jpg

Lesley Maxwell
Lesley este antrenoare personală de fitness
Foto: Instagram

 

Lesley Maxwell susține că acum este mai fericită și mai sănătoasă decât în tinerețe. Mai mult, aceasta se simte mult mai încrezătoare în sine. Ca dovadă stau numeroasele ședințe foto în costum de baie sau lenjerie intimă, unde blonda își etalează corpul perfect tonifiat.

„Nu cred că oamenii mă judecă pentru vârsta mea. Până la urmă, muncesc la fel de mult ca ceilalți. Este o comunitate fantastică și cred că aici nu se pune problema niciodată de vârstă,. Tot ce vreau să le transmit femeilor este să nu mai amâne! Fiecare femeie poate să se simtă sexy chiar acum!”, a spus Lesley Maxwell. 

lesley-maxwell-3.jpg

Lesley Maxwell
Femeia este foarte mândră de performanțele sale
Foto: Instagram

 

Felul în care arată nu este o întâmplare. Lesley urmează o dietă bine pusă la punct și se antrenează aproape zilnic: „În primul rând, trebuie să ai grijă de tine și de corpul tău. Ai nevoie de alimente pline de nutrienți, fără mâncare procesată sau fast-food! Pe lângă asta, eu recomand antrenamentul cu greutăți, pentru un corp mai tânăr. O astfle de rutină îți tonifică brațele și posteriorul.”

Lesley Maxwell recunoaște că este abordată des de către bărbați mult mai tineri decât ea: „Mereu sunt curtată de bărbați tineri. Oricum, eu nu mă simt de vârsta pe care o am, așa că nu e nicio problemă. Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine. Chiar și fostul meu soț este mai tânăr cu 13 ani decât mine.”

lesley-maxwell-4.jpg

Lesley Maxwell
Lesley Maxwell are succes la bărbații tineri
Foto: Instagram

 

Citește și

Cea mai sexy bunică a împlinit 49 de ani. A participat la Miss cu fiica ei

Ea este cea mai sexy bunicuţă din lume

 

Loading...
 
 

Citește și

  • FOTO

    Statutul de bunică este unul la care visează multe femei care își imaginează că vor avra o bătrânețe liniștită, plimbându-și nepoții prin parc, făcându-le toate poftele. Nu este cazul lui Carrie Hilton din Marea Britanie. Ea nu s-a gânmdit că va deveni bunică la 35 de ani și că va trebui să acorde mai multă atenție nepoatei sale decât antrenamentelor pentru meciurile de kickboxing. Aceasta este povestea neobișnuită a unei femei atipice.

  • george clooney

    George Clooney, Kevin Costner, Sean Connery...ce bărbaţi! Sunt printre cei mai atrăgători actori de la Hollywood. Femeile au suspinat mereu după ei, iar fizicul lor le-a adus titlul de sex-simbol. Iată cine se mai regăseşte în lista celor mai sexy actori trecuţi de 50 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1