Copiii stau la rând ca să fie bătuți de preot! Imagini revoltătoare

preot_violent.jpg

preot violent
În imagini se vede cum preotul îi agresează fizic pe copii
foto: captură video

Atunci când își duc copiii la biserică, părinții au speranța că cei mici vor învăța anumite valori de la preoți, precum bunătatea sau blândețea. Totuși, se pare că cei care se presupune că ar trebui să împărtășească aceste virtuți nu o fac pe o cale prea creștinească.

Un preot a fost filmat în timp ce îi „binecuvânta” pe câțiva copii prin bătaie și agresiuni fizice. Imaginile au ajuns pe internet unde au revoltat mii de credincioși. În loc de spovedanie, bărbatul a început să îi scuture pe micuți, apucându-i de cap, iar apoi administrându-le câteva palme.

 

 

Sectanții cred că bătaia e ruptă din Rai ”pentru că scrie în Biblie”. Tot în Biblie scrie cum și când să-ți omori nevasta, sclavii și copiii. Secularizarea Europei a pus capăt acestor atrocități, dar Biblia (și alte ”cărți sfinte”) încă mai este pusă în practică pe alte continente. În timp ce vesticii se masturbează la gândul că religia lor este religia păcii, femeile și copiii sunt maltratați prin Africa și Orientul Mijlociu. Da, femeile și copii sunt arși de vii și bătuți cu pietre pentru că scrie ”într-o carte a lui Dumnezeu”.Băi sectantule, tu știi câte crime se produc pentru că unii aplică legile din cartea ta sfântă? Nu știi, pentru că ocolirea adevărului e treabă de sectant. ___________________________Opriți finanţarea cultelor religioase de la bugetul de stat și impozitați biserica! http://OFCR.morometia.ro

Posted by Opriți finanţarea cultelor religioase on Friday, 22 January 2016

 

Potrivit mirror.co.uk, imaginile au fost înregistrate într-o biserică braziliană. Câțiva părinți sunt așezați și ei la coadă dar nu par a fi îngrijorați de metoda neortodoxă a preotului. Videoclipul a fost publicat pe o rețea socială, unde a fost vizualizat de peste 100.000 de persoane.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • incendiu club colectiv

    Incendiul de vineri, 30 octombrie, din clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia 30 de tineri și-au piedut viața, iar alți 137 au fost internați în spital, a provocat reacții șocante din partea mai multor reprezentanți ai Bisericii. Mitropolitul Banatului, de pildă, a arătat cu degetul spre sărbătoarea de Halloween. Au fost însă și voci care au criticat asemenea declarații. ”Este un comportament nerușinat și josnic”, a spus părintele Vlad Andrei Cruciatu, de la Parohia „Sf. Parascheva” Bogdănești.

  • parintele casian calugar scandal colectiv

    Tragedia de la Colectiv a iscat adevărate controverse între biserică şi oamenii de rând. În timp ce aceştia din urmă au aprins mii de lumânări în memoria celor 32 de tineri care şi-au pierdut viaţa după incendiul de vineri noapte (30 octombrie), nici o faţă bisericească nu a fost văzută timp de patru zile la clubul unde s-a întâmplat nenorocirea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1