Cele mai tari glume pe seama lui Liviu Dragnea, de la nuntă

Nunta lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a provocat o avalansă de glume și de meme-uri pe Facebook. Dacă planurile protestatarilor de a-i acompania pe miri și nuntași la cununia religioasă au fost dejucate, oamenii și-au dat frâu liber imaginației pe rețelele de socializare.

Site-urile de satiră nu au ratat nici ele momentul și l-au petrecut pe Liviu Dragnea așa cum ne-au obișnuit.

 • Sumă record la nunta fiului lui Dragnea: invitații au totalizat vreo 2000 de ani de pușcărie! (kmkz.ro)
 • Nunta lui Dragnea Jr s-a spart după ce cineva a strigat la mișto "Șase, DNA-ul!" (kmkz.ro)
 • O nouă umilinţă! Dragnea, confundat cu un chelner la nunta fiului său (timesnewroman.ro)
 • Într-o lume normală și un univers paralel, nunta lui Dragnea Junior ar fi avut astăzi loc la o cârciumă din Videle, cu vinul cumpărat de la Drăgășani și lăutarii aduși de la Găești (via Facebook)
 • Faraonu’ face nunta lu’ ala micu (via Facebook)
 • Acum DNA-UL are ocazia să prindă toți corupții și infractorii la un loc, la nunta lui Dragnea Jr. (via Facebook)
 • Să trăiască Socru' Mare, să ne fure în continuare! (via Facebook)
 • La nunta lui Dragnea Jr. furati mireasa si ca rascumparare cereti demisia lui ta-so !!! (via Facebook)
 • La nunta au fost invitati si jandarmii care au participat la demonstratiile din 10 August (via Facebook)
 • Deci, Dragnea e socru mare, Bombonica e soacra mică, iar Irinuca e soacra aia mică (via Facebook)

 

Loading...

Citește și

 • Duminică, 26 august, este o zi specială în familia Dragnea! Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, după ce mirii deja și-au jurat iubire veșnică în fața stării civile în decursul zilei de ieri. După semnarea actelor vor urma, bineînțeles, slujba religioasă și mai apoi petrecerea de nuntă, evenimente la care au anunțat că vor partipa și câțiva protestatari, care s-au strâns deja în apropierea Palatului Snagov pentru a-și scanda nemulțumirile.

 • Pregătirile sunt în toi pentru petrecerea de diseară care va face să răsune întreg Snagovul. Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, a trecut prin mâinile stiliştilor, aşa că prima imagine cu mireasa a apărut pe reţelele sociale. Tânăra a fost machiată de Ema Uţă, make-up artist care s-a ocupat să le facă să strălucească şi pe mama şi sora miresei.

 • Valentin Dragnea și proaspăta lui soție, Gina Alexandra Tătulescu, s-au ocupat îndeaproape de organizarea marelui eveniment din viața lor: căsătoria. Se pare că mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații ce se vor putea bucura alături de ei în seara de duminică, 26 august, când cei doi tineri au programat petrecerea de nuntă, precedată de ceremonia religioasă, ambele organizate la Palatul Snagov.

 • Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi, 26 august, cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, fostă concurentă de la Miss Universe România, concurs de frumusețe unde a ajuns și în finală în urmă cu 7 ani. Cei doi tineri și-au oficializat și în fața stării civile relația, în decursul zilei de ieri, urmând în curând să participe și la ceremonia religioasă, care a fost inițial anunțată ca având loc la Bisera Sfântul Elefterie, însă locația a fost schimbată brusc din cauza unui eveniment anunțat pe rețelele de socializare, unde protestatarii din Piața Victoriei și-au anunțat prezența în fața lăcașului de cult.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1