Cele mai tari glume despre vizita lui Dragnea la cina dată de Trump: „Liviu de la Teleorman a cântat Căpitane de județ”

Vizita efectuată în SUA de președintele PSD Liviu Dragnea și de premierul Sorin Grindeanu a generat un tsunami de glume pe Facebook.

Dragnea s-a mândrit ieri seară, pe contul său personal, că  a participat împreună cu premierul Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

''Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România şi #SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us! » A fost un dialog cald şi deschis'', a scris Dragnea pe Facebook, publicând şi câteva fotografii care îl arată dând mâna peste o masă cu Trump.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit textul scris de Dragnea cu următorul mesaj: ''Aseară, la Washington DC, faţă în faţă cu preşedintele Donald Trump, alături de preşedintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casă Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani''.

Calitatea imaginilor și ipostazele în care Dragnea, Grindeanu și Trump au fost surprinși lăsau impresia că totul nu a fost decât o improvizație, nici măcar un cadru informal cât de cât organizat.

Faptul că cei doi politicieni români nu au mers într-o calitate oficială și au încercat să obțină capital electoral din această întâlnire a fost sancționat, pe Facebook, de internauți, care au parodiat în fel și chip cina „în format restrâns”. 

dragnea_in_america.jpg

liviu dragnea
foto: montaj

Conform politico.com, o cină alături de Donald Trump poate să coste între 100.000 și 250.000 de dolari de persoană!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1