Ce părinţi nebuni! Îi fac tatuaj pe piept unui nou-născut

tatuaj.png

bebelus, tatuaj, parinti nebuni, nou nascut
Copilul se zbate, dar nu reuşeşte să scape de tatuaj
Citeste tot despre: 

Întreagha planetă a fost oripilată de un film de nici 40 de secunde postat recent pe o reţea de socializare chineză. Un bebeluş de nici un an este ţinut de mână de un adult în timp ce un altul îi tatutează pe piept un simbol. Copilul se zbate, însă nu reuşeşte să scape din încleştare.

Scena desprinsă parcă din filmele de groază a fost filmată în Vietnam, recent. Conform tabloidului britanic „The Sun” este posibil să fie vorba de o tradiţie orientală şi tatuajul să nu fie făcut cu o cerneală permanentă.

 

Însă cunoscătorii au dezminţit această ipoteză spunând că aparatul folosit este extrem de popular în saloanele de tatuaje permanente. Bebeluşul nu poate fi auzit în timp ce ţipă, dar din mişcările lui este lesne de înţeles că acesta reacţionează la durere. De aceea o a doua persoană îl ţine de cealaltă mână. Însă în ciuda eforturilor minorului, artistul îşi continuă desenul comandat. Acesta nu este singurul caz de acest gen, după ce în 2013 o femeie din America Latină şi-a pictat odrasla cu un tatuaj de inspiraţie religioasă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1