Caz şocant în Rusia! Copil de doi ani fumează, spre amuzamentul părinţilor

untitled.png

foto
Părinţii s-au distrat pe seama propriului copil pe care l-au obligat să fumeze
Foto: Captură video

Fumatul este periculos şi are consecinţe nefaste asupra sănătăţii, iar majoritatea părinţilor care fumează ar face orice ca să îi determine pe copiii lor să nu se apuce de acest viciu. Nu este cazul unor părinţi din Rusia care şi-au învăţat copilul de doar doi ani să fumeze şi să înjure. Gestul revoltător a fost descoperit după ce părinţii şi-au filmat băieţelul fumând şi au încărcat clipul video pe mai multe reţele de socializare.

În videoclip se poate observa cu uşurinţă cum un copil de aproximativ doi ani trage câteva fumuri dintr-o ţigară pe care chiar părinţii i-au înmânat-o. Părinţii nu îl descurajează pe copil să fumeze, din contră, sunt foarte amuzaţi de faptele micuţului şi râd în hohote. Mai mult decât atât, copilul ştie perfect gestica pe care o implică fumatul şi trage cu putere din ţigară pentru a inhala fumul şi a-l reţine preţ de câteva secunde în piept. Chiar dacă familia micuţului a rămas în anonimat, oamenii legii au descoperit imaginile revoltătoare şi sunt pe urmele părinţilor denaturaţi care vor primi câţiva ani buni de închisoare. În urma primelor cercetări, adulţii locuiesc în regiunea Ossetia-Alania, alături de băieţelul lor, pe care îl tratează complet necorespunzător vârstei sale.

Cel mai probabil, filmuleţul cu pricina a fost realizat la o petrecere, iar adulţii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice s-au distrat de minune pe seama copilului inocent. Ceea ce i-a şocat cu adevărat pe procurorii din Rudia a fost faptul că cel mic nu s-a înnect deloc cu fumul de ţigară, pesemne că nu este prima datî când a fost obligat să facă un asemena gest de către cei care ar fi trebuit să îl protejeze şi să se gândească la binele lui.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1