Bikini din plasă prin care se vede tot, noua modă de pe Instagram! Imagini interzise cardiacilor

bikini-plasa.jpg

Arianna Ajtar, în costum de baie
Costumele de baie din plasă au devenit foarte populare pe Instagram
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Vara deja bate la ușă, iar femeile au început deja să-și caute costumul de baie perfect pentru acest sezon. În fiecare an, celebritățile de pe Instagram lansează câte o nouă modă, parcă de fiecare dată mai provocatoare. De data aceaste este rândul bikinilor făcuți complet din plasă, care acoperă, ați ghicit, mai nimic!

Acesta pare a fi cel mai îndrăzneț trend din ultima vreme. Costumele de baie făcute din plasă au devenit deja populare, datorită modelelor de pe Instagram. Una dintre ele este  Arianna Ajtar, care și-a expus bustul generos în bikini verde-neon.

costum-de-baie-plasa.jpg

Există și varianta costumelor de baie întregi
Foto: Instagram/ISawItFirst

 

Aceste costume de baie cu siguranță vor întoarce toate capetele la plajă și la piscină, însă puține femei vor fi atât de curajoase încât să le poarte. Cel mai probabil, bikini din plasă vor fi văzuți și la cele mai populare festivaluri din lume. Și Rihanna a alansat o astfel de colecție pentru brand-ul ei de modă, „Savage X Fenty”.

arianana-ajtar.jpg

Arianna Ajtar, în costum de baie
Arianna Ajtar
Foto: Instagram

Ce costume de baie trăznite au mai fost lansate anul acesta

costume-de-baie-scotch.jpg

Costumele de baie din bandă adezivă sunt noul trend al anului
Foto: Instagram

 

În culori vibrante sau în clasicul negru, aceste costum de baie au făcut furori pe podium. Piesele geometrice lipite strategic pe corpul perfect al modelelor par să fie scoase mai degrabă din jocurile video. Nu știm cine ar putea să poarte așa ceva, având în vedere că dezlipitul costumului de baie de pe piele este cu siguranță un adevărat calvar. Cert este că ideea lui Joel Alvarez a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1