2020, an bisect. Superstiţii ca să nu ai parte de ghinion în niciuna din cele 366 de zile

an-bisect.jpg

2020, an bisect. Superstiţii ca să nu ai parte de ghinion în niciuna din cele 366 de zile
Sursa foto: Facebook

2020 este an bisect, ceea ce înseamnă că luna februarie va avea 29 de zile, respectiv întreg anul va număra 366 de zile. Se spune despre anii bisecţi că au o încărcătură aparte şi că, în general, sunt perioade dificile şi pline de aspecte neprevăzute. Deciziile importante sunt de evitat, iar superstiţiile sunt şi ele de luat în calcul.

Iată care sunt principalale aspecte pe care n-ar trebui să le faci în 2020 ca să nu atragi ghinionul în viaţa ta:
Nu face schimbări majore în 2020
De exemplu, n-ar fi bine să te muţi, să-ţi dai demisia, să faci achiziţii importante, notează kudika.ro. Nici să demarezi proiecte de amploare nu este indicat, precum construcţia unei case ori schimbarea reşedinţei.
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Horoscop weekend 3-5 ianuarie 2020: Zodia care dă lovitura în plan profesional încă din prima lună a anului
Andreea Mantea, de urgenţă la spital cu fiul ei de cinci ani: ”David nu reacţiona la medicamente”

 

Loading...

Citește și

  • Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar multă bucurie, ci şi motive de a fi superstiţioşi. În Transilvania, superstiţiile s-au înrădăcinat adânc în conştiinţa oamenilor, mai ales în mediul rural. Tradiţiile din ultima noapte a vechiului an datează încă din perioada precreştină.

  • Fiecare sărbătoare îşi are tradiţiile şi  obiceiurile ei însă  Sfântul Andrei pare a fi una cu adevărat   specială. Iată ce superstiţii s-au păstrat  de-a lungul timpului şi  cum se sărbătoreşte în  popor ziua de 30  noiembrie.

  • Se zice că siluetele străvezii şi reci ale duhurilor rele bântuie pe pământ fie în speranţa că-şi vor găsi liniştea, fie pentru a păşi cu încredere în lumea de dincolo. În caz contrar, sufletele rătăcite rămân legate de locurile în care au trăit şi emană energii negative.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1