A vrut să își înșele soția cu prietena ei! Incredibil ce a pățit apoi

prietena_sotie.jpg

prietena sotie
Prietena soției a fost de acord să îi însceneze totul bărbatului
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor. Cei care au mințit măcar o dată în viață știu că este adevărat. Totuși, asta nu îi impiedică pe unii să încerce să scape basma curată. Un bărbat a crezut că își poate ascunde aventurile extraconjugale de soția lui, însă, în cele din urmă, femeia l-a prins.

Minciunile lui au fost dezvăluite într-o zi, când intenționa să își înșele nevasta cu una dintre prietenele ei cele mai bune. Bărbatul și-a luat motocicleta și a plecat spre casa celei cu care spera să trăiască momente de pasiune. Când a ajuns acolo, situația s-a schimbat radical. A bătut la ușă, iar în loc să îi deschidă prietena soției lui, a răspuns chiar cea pe care voia să o înșele.

„Te-am prins”, a exclamat femeia, furioasă. Aceasta a pus totul la cale împreună cu prietena ei, potrivit thesun.co.uk. Cele două au vorbit pe o rețea socială, unde nevasta suspicioasă a rugat-o pe amică să stabilească o întâlnire cu soțul ei, pentru a verifica dacă este dispus să o înșele.

În cele din urmă, după o ceartă tensionată, la sfârșitul videoclipului, femeia îi spune soțului ei că nu își va mai vedea niciodată fiul, pe care îl au împreună, și că vrea să divorțeze.

Loading...
 
 

Citește și

  • madonna antrenoare concediere

    Madonna (57 de ani) și-a concediat o antrenoare deoarece aceasta a avut o aventură cu iubitul divei. Artista a recurs la această decizie chiar în timpul unui concert în Filipine. Nu i-a dezvăluit identitatea, dar a ținut să menționeze că femeia era de origine filipineză. Tot acest episod a avut loc în timpul unui concert, cântăreața fiind nervoasă la culme.

  • jason hewlett

    Un bărbat s-a lăudat pe internet că și-a înșelat soția. Mesajul a fost văzut de toți prietenii cuplului, însă partenera lui, în loc să se enerveze, s-a bucurat nespus. Se pare că ceea i s-a întâmplat soțului ei a fost mai mult decât benefic pentru relația lor.

  • Andra are o căsnicie de opt ani, dar a aflat că soţul o înşală şi nu ştie ce să facă.

  • Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.