Un chinez a dat 35.000 de dolari ca să-și cloneze pisica, după ce felina a murit

pisicuta.jpg

Pisică clonată
Pisicuța Garlic a fost clonată de stăpânul ei
Foto: captură Digi24
Citeste tot despre: 

Un chinez a scos din portofel 35.000 de dolari pentru a-și clona prietenul cel mai bun. După ce i-a murit pisica, Huang Yu (22 de ani) a mers la Beijing la o companie specializată în clonarea animalelor și, după șapte luni, pisica lui pe nume Garlic a fost clonată.

Compania respectivă a început să cloneze animale încă din 2015. Cererea pentru clonarea animalelor de companie moarte este una extrem de mare. Până acum, compania a clonat peste 40 de câini, pentru care stăpânii au fost nevoiți să scoată 53.000 de dolari. Acum, compania a clonat pentru prima oară și o pisică. 

Huang Yu a fost nevoit să își dezgroape pisica

Pisica lui Huang Yu a murit la doi ani, în ianuarie. El a declarat pentru The New York Times că îngropase deja pisica, atunci când s-a hotărât să o cloneze. El a fost nevoit să o dezgroape pe Garlic și să îi înghețe cadavrul, până când un angajat de la Sinogene a venit la el acasă pentru a preleva ADN-ul felinei. 

„În inima mea, Garlic este de neînlocuit. Nu a avut pui, așa că m-am decis să o clonez”, a povestit tânărul. Chiar dacă a decis să plătească o sumă uriașă pentru a fi alături de noul Garlic, Huang Yu a fost dezamăgit atunci când și-a dat seama că replica pisicii nu este chiar 100% exactă. Cu toate acestea, el a mărturisit că acceptă faptul că tehnologia clonării este încă limitată. 

Loading...

Citește și

  • Barbra Streisand şi căţeluşa Sammie, pe care a clonat-o de două ori, pe care o adora

    Barbra Streisand şi-a clonat câinele iubit şi apoi şi-a clonat clona! Vedeta nu putea trăi fără căţeluşa Sammie, din rasa Coton du Tulear. După ce aceasta a murit, la 14 ani, Barbra şi-a comandat două clone.

  • Tina Kunakey, de 21 de ani,  împreună cu Vincent Cassel, de 52 de ani, fostul soţ al Monicăi Bellucci, arată foarte fericiţui împreună

    Fostul soţ al Monicăi Bellucci (54 de ani), Vincent Cassel, de 52 de ani, a înlocuit-o pe italianca frumoasă cu o “clonă” a ei, de numai 21 de ani. Este vorba de fotomodelul Tina Kunakey.