Trăiesc la fel şi nimeni nu le poate deosebi

g124-foto-7-2-col-profimedia-0449455546-1.jpg

Pe când se îmbrăcau diferit şi foloseau doar acelaşi machiaj
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Trăiesc totul la dublu! Shanae şi Renae Nel sunt gemene identice şi nimeni nu poate să spună care e una şi care e cealaltă. De un an, cele două surori se îmbracă şi la fel. Nimeni nu le poate deosebi.

Au devenit un adevărat coşmar pentru toată lumea din jurul lor! Shanae şi Renae Nel (19 ani) sunt amândouă studente la Limba Engleză, la aceeaşi facultate din Londra. Fetele, care s-au născut în Southampton, pe coasta de sud a Marii Britanii, sunt gemene identice, fără nici cea mai mică distincţie. Asta le-a necăjit foarte mult până în urmă cu un an.

Se chinuiau să se îmbrace diferit, îşi făceau coafuri diferite, numai şi numai să nu mai fie confundate de colegii din şcoală şi de profesori. Însă, de anul trecut, şi-au schimbat complet optica.

g224-foto-6-3-col-profimedia-0449455585-1.jpg

Îţi pun şi aceleaşi bijuterii
Foto: Profimedia

Shanae şi Renae au decis că ar fi mult mai distractiv să se îmbrace perfect la fel şi să facă permanent numai aceleaşi lucruri. Îşi fac aceleaşi coafuri şi aceleaşi machiaje, până la cele mai mici detalii.

La un moment dat, şi-au făcut şi un iubit şi se duceau pe rând la întâlnirea cu el. Bărbatul nu a sesizat niciodată diferenţa. Însă se crucea văzând că iubita uita tot de la o întâlnire la alta. Şocul său cel mai mare a fost, la un moment dat, când o îmbrăţişa cu foc pe Shanae la dans, într-un club, şi a apărut Renae. 

Profesorii de la facultate sunt cei mai revoltaţi. La examenele orale, nu sunt niciodată siguri pe care dintre gemene o au în faţă. “Când eram în liceu, problema cu iubiţii era şi mai gravă. Când vedeam că prietenul meu e drăgăstos cu Renae, luam foc. Şi ea se înfuria când al ei se dădea la mine. De când am decis să avem vieţi identice, nu am avut decât un iubit, pe care l-am păcălit tot timpul”, a povestit, amuzată, Shanae. Singura care e bucuroasă pentru faptul că gemenele identice vor să nu se mai deosebească este mama lor, Donna Boast, de 38 de ani. Şi ea le îmbrăca mereu la fel, când erau mici. 

g3foto-5-3-col-profimedia-0449455409.jpg

Se îmbracă numai la fel de un an
Foto: Profimedia

“Mama e singura care ştie să ne deosebească, dintotdeauna. Shanae e mereu relaxată şi face pe şefa, eu sunt foarte organizată şi supusă”, spune Renae. “Oamenii sunt mereu încurcaţi când ne văd. Ne strigă greşit, nu au încredere în noi. Însă acum nu ne mai pasă. Am făcut un pact să nu ne mai cumpărăm sub nici o formă lucruri diferite şi să facem absolut tot ceea ce facem la dublu. Ne copiem una pe alta la fiecare mişcare. Foarte rar ne certăm şi ne împăcăm imediat. E minunat să facem mereu aceleaşi lucruri”, spune Shanae Nel.

Loading...