Tatuaj nerecomandat celor slabi de inimă! Aşa arată cel mai realist desen pe piele

24-peglob-foto1-90-90-profimedia-0459263388-895415.jpg

tatuaj, tarantula, marea britanie
Îți vine să îi tragi o palmă să strivești păianjenul, nu alta!
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Britanicul Dave Tomlinsons, de 62 de ani, a lucrat o viață întreagă într-o firmă de IT și după ce s-a pensionat s-a decis să facă ceva ieșit din comun.

Așa că s-a dus la un salon de tatuaje și i-a cerut unui artist să îi deseneze pe ceafă o tarantulă tridimensională. Desenul a fost așa de reușit încât după ce i s-a vindecat zona tatuată și și-a dezvelit capodopera, Dave Tomlinsons i-a făcut pe mulți vecini din Wakefield, Anglia, să țipe speriați când îl întâlneau pe stradă. Și asta pentru că păianjenul părea viu. Tarantula a fost desenată de artistul Soloviov Viaceslav, de 32 de ani, care are un studio în Leeds și e cunoscut pe plan mondial. Tomlinsons are în total 16 tatuaje pe mâini, picioare și piept, dar tarantula a strâns 19 milioane de admiratori pe Internet.

Loading...

Citește și

  • Megan Fox

    Moda tatuajelor a ajuns şi în lumea starurilor! Vedetele care au pe piele cele mai ciudate tatuaje sunt Ben Affleck, Lady Gaga, Angelina Jolie, Miley Cyrus şi Megan Fox.

  • alexandra stan plaja surf constanta tatuaj

    Credeaţi că Alexandra Stan nu ne mai poate surprinde după ce a fost văzută făcând plajă topless pe Litoralul românesc? Ei, bine v-aţi înşelat! Artista şi-a dezvăluit recent un tatuaj pe care îl ţine "ascuns" de ochii curioşilor şi pentru care fanii ei mexicanii au urmărit-o mult pentru a-i poza desenul pe care solista îl are într-o zonă intimă.