Tânără dependentă de operațiile estetice vrea să își facă un «vagin de Barbie»! Câte intervenții are în total

profimedia-0479391351.jpg

Star se află la a treia operație în zona vaginului
Foto: Profimedia

Operațiile estetice au devenit un subiect la ordinea zilei în epoca noastră, având în vedere că tot mai multe doamne și domnișoare apelează la serviciile medicilor pentru a scăpa de imperfecțiuni și complexe. O tânără consideră însă că una dintre problemele cu care se confruntă din punctul de vedere al imaginii este faptul că nu are un vagin precum al păpușilor Barbie.

Până la un punct, aceste intervenții pot fi ințelese și puse pe seama dorinței de a-ți (re)căpăta încrederea în sine. Dar ce ne facem atunci când unele persoane abuzează de această ramură a medicinii și plătesc bani grei pentru a-și satisface unele...„nebunii”. 

O tânără din Marea Britanie își dorește un vagin ca al lui Barbie 

Acesta este și cazul unei tinere din Birmingham, Marea Britanie, care se autointitulează „dependentă de operațiile estetice” și ar face orice pentru a-și atinge țelul de a avea un model de corp pe care ea îl consideră ca fiind perfect. Star Delguidice, în vârstă de 32 de ani, a cheltuit deja în jur de 200.000 de lire pe intervențiile estetice, însă acum spune că nu este mulțumită până când nu va avea un „vagin ca al păpușii Barbie”. Star susține că nu îi place cum arată organul ei genital în prezent și se pregătește să facă a treia operație în zona vaginului pentru a se putea simți bine în propria piele. 

profimedia-0479391275.jpg

Tânăra spune că își va tot face operații estetice până când se va simți „perfectă”
Foto: Profimedia

Tânăra și-a planificat în decembrie ce-a de-a treia vaginoplastie din dorința de a avea un vagin „perfect, de păpușă Barbie”, până la Crăciun. Operația va avea loc în Istanbul și va costa în jur de 5000 de lire, și va fi realizată în cadrul unei clinici care este singura din lume ce practică acest tip de intervenție. Star a explicat că procedura constă în „ridicarea și netezirea” vaginului, pentru care acesta să arate mai „tânăr”, oferind drep exemplu păpușa Barbie. 

profimedia-0479391309.jpg

Star Delguidice are o listă lungă de intervenții estetice
Foto: Profimedia

Operația este destinată de regulă femeilor care au trecut prin nașteri naturale, însă Star, deși nu are copiii, își dorește neapărat să-și facă intervenția chirurgicală. „Operația aceasta îmi va face un vagin perfect, ca cel al păpușilor Barbie. Procedura constă în a face vaginul mai mic și mai strâmt, făcându-l și plăcut la atingere din exterior.

star2.jpg

Foto: Captură Video

Am mai avut două operații în zona vaginului în trecut, însă nu sunt complet mulțumită de rezultat. Mi-am modificat majoritatea părților corpului și mă vor opri doar când mă voi simți perfectă”, a declarat Star, potrivit Mirror. 

profimedia-0479391390.jpg

Tânăra spune că își dorește ca vaginul ei să arate perfect

Bulent Cihantimur MD, cunoscut și drept DoctorB, care va face operația, a explicat și el în mare în ce constă aceasta. „Costă în jur de 4000 de euro și constă și reducerea lungimii și a formei labiilor, pentru a fi cât mai simetrice. Această tehnică îi va face vaginul să arate ca în adolescență”, a spus și medicul, potrivit aceleiași surse. 

star1.jpg

Așa arăta tânăra înainte de operațiile estetice
Foto: Captură Video

Câte operații estetice are Star Delguidice

 • 4 implanturi mamare- 16 000 de lire
 • 3 operații în zona vaginului- 12 700 lire
 • 5 liposucții- 10 000 de lire
 • 4 operații estetice la nas- 16 200 de lire
 • Augumentare buze și obraji și Botox- 30 000 de liere pe an
 • Conturare frunte și mandibulă-  23 775 de lire
 • Ridicare sprâncene- 7 000 de lire
 • Ridicare buze - 1 000 de lire
 • Operație la ploape- 6 000 de lire
 • Micșorarea sfârcurilor- 2 000 de lire
 • PDO tratament pentru tonus și piele - 2 000 de lire pe an
 • Tratamente pentru gene - 1 000 de lire
 • Fațete dentare- 15 000 de lire
 • Implant fesier și transfer de grăsime de pe corp- 15 000 de lire
 • plus alte proceduri cosmetice sau cu laser în zona feței

 

 

 

Loading...