Superstiții bani. De ce NU e bine să atingi bani găsiți pe stradă

Citeste tot despre: 

Încă din copilărie, oamenii visează sau speră să găsească bani pe stradă. Unii o fac, alții nu, depinde cât de mult își doresc acest lucru. Se spune că, dacă îi ceri suficient de mult, Universul îți va da. Dar se zice că nu e bine să îi atingi. Azi vom vorbi desre superstiții la bani.

Superstiții bani - câștig la LOTO

Ai câștigat o sumă de bani la LOTO? Este o veste bună, dar, dacă vrei să îți păstrezi norocul, dăruiește o parte din bani unei persoane care are cu adevărat nevoie de ei. Tradiția spune că, dacă nu îți împarți norocul cu o persoană care are probleme, vei plăti scump pentru suma câștigată.

Superstiții bani - bani la răscruce

Se zice că nu e bine să iei bani dacă îi găsești la răscruce. Vă puteți îmbolnăvi. Tradiția spune că nu trebuie să dai bani cu mâna stângă, pentru că veți risipi tot timpul.

Află pe clickpentrufemei.ro de ce nu e bine să atingi bani găsiți pe stradă!

Calendar ortodox 2019. Când pică Paștele în 2019 și ce zile libere vor avea românii

Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să ai mereu în portofel: "E important pentru bunăstare”

Loading...

Citește și

  • Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar multă bucurie, ci şi motive de a fi superstiţioşi. În Transilvania, superstiţiile s-au înrădăcinat adânc în conştiinţa oamenilor, mai ales în mediul rural. Tradiţiile din ultima noapte a vechiului an datează încă din perioada precreştină.

  • Se zice că siluetele străvezii şi reci ale duhurilor rele bântuie pe pământ fie în speranţa că-şi vor găsi liniştea, fie pentru a păşi cu încredere în lumea de dincolo. În caz contrar, sufletele rătăcite rămân legate de locurile în care au trăit şi emană energii negative.

  • superstitii traditii craciun vasc curatenie noroc

    Se spune că de Crăciun dorinţele se împlinesc. Dacă eşti o persoană care crede în semne, Click! îţi spune care sunt superstiţiile de care ar trebui să ţii cont zilele acestea.