Şi-au făcut insulă să poată bea bere liniştiţi

16-foto1-5col-140-mare.jpg

Fussell, J.P. şi Marc, din SUA, şi neozeelandezii Spruce, Leon Hayward şi Shaun au făcut Revelionul aici

Asta da idee! Supăraţi pentru că nu au avut voie să consume alcool pe străzile din oraşele Whangamata şi Tairua, Noua Zeelandă, în noaptea de Revelion o gaşcă de tineri şi-a făcut propria insulă pe care să poată consuma alcool în voie.

Cine a zis că beţivii sunt cei mai creativi oameni din lume nu a greşit deloc. Şase tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani: Fussell, J.P. şi Marc, din SUA, şi neozeelandezii Spruce, Leon Hayward şi Shaun le-au dat o lecţie autorităţilor locale, care au decis înainte de Anul Nou să interzică alcoolul. După ce consiliile locale din oraşele Whangamata şi Tairua au decis să-i amendeze pe petrecăreţii care consumau alcool în locurile publice cu suma de 180 de dolari, cei şase au lucrat şase ore să-şi facă o insulă în estuarul Tairua.

16-foto2-50-50.jpg

Pentru stabilitate, ei au încadrat structura cu plăci de lemn

Au strâns o movilă de nisip negru impresionantă, au încadrat-o cu plăci de lemn pentru a distribui mai bine greutatea petrecăreţilor şi au montat pe ea două bănci şi o masă. Când lucrarea a fost gata, au lansat şi scufundat creaţia în dreptul peninsulei Coromandel. Poliţia a descins la faţa locului şi a realizat şocată că nu poate aplica amenzi pentru că... „beţivii” consumau alcool în apele internaţionale.

16-foto4-50-40.jpg

Tinerii au săpat în continuu timp de 6 ore pentru a înălţa insula la 1,5 metri

„Am tras cu artificii, am băut câteva lăzi de bere şi ne-am distrat de minune pe insula noastră de 10 metri pătraţi. Insula înaltă de 1,5 metri e la 30 de metri de ţărm şi se ajunge foarte uşor cu un caiac sau o saltea pneumatică”, a declarat pentru revista “Time” şi pentru BBC Leon Hayward. Poliţia aplică amenzi beţivilor între 23 decembrie şi 6 ianuarie, în restul anului restricţia este ridicată.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1