S-a căsătorit cu fratele ei, după ce a ascuns relația de familie! Ce „boală” susține că a determinat-o să facă asta

frati-casatoriti.jpg

Frați căsătoriți
Debby și Joe au același tată
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

O femeie din Statele Unite ale Americii s-a căsătorit cu fratele ei, după o relație de 15 ani pe care a ținut-o ascunsă de familie. Debby Zutant din Florida l-a luat de soț pe Joe (38 de ani), în urmă cu patru ani, deși rudele lor nu știau de relație.

Debby și Joe au același tată, dar mame diferite. Ei susțin că sunt atrași unul de celălalt tocmai pentru că sunt frați. Această dinamică este numită științific Atracție Sexuală Genetică. Pe scurt, astfel de oameni se îndrăgostesc de rudele pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp, potrivit The Sun.  În Statele Unite ale Americii, relațiile incestuoase sunt ilegale, însă asta nu i-a oprit. 

Debby avea 35 de ani, iar Joe 23 de ani atunci când s-au întâlnit pentru prima oară în 2003. Femeia susține că a fost vorba de „dragoste la prima vedere”. Cei doi au întreținut relații intime de la a doua întâlnire, la doar două săptămâni după ce s-au cunoscut. Debby și Joe și-au ținut relație ascunsă de familie, mai bine de 10 ani. Mai mult, atunci când s-au căsătorit, autoritățile nu și-au dat seama că cei doi sunt frați pentru că aveau nume de familie diverite. Debby susține că vrea ca mai mulți oameni să afle de Atracția Sexuală Genetică și susține că nu este deloc rușinată de relația incestuoasă în care este implicată. 

Frații susțin că s-au îndrăgostit la prima vedere

„Deși Joe și eu suntem frați, ne-am îndrăgostit nebunește unul de altul, în ziua în care ne-am cunoscut. Știu că avem același sânge, dar noi n-am crescut împreună, deci este o situație complet diferită de a altor frați. Eu am fost dată spre adopție la vârsta de trei ani. Mereu am simțit că îmi lipsește ceva și am vrut să îmi cunosc familia biologică”, a povestit Debby Zutant. Femeia a angajat un detectiv particular pentru a afla cine sunt părinții ei biologici. 

„Când m-am întâlnit cu ei, tatăl meu mi-a spus că mai am un frate, Joe, dintr-o altă relație. Mi-a arătat o poză cu el. N-o să uit niciodată cum mă holbam la bărbatul care are același tatăl cu al meu. Am fost curioasă și am vrut să îl întâlnesc”, a mărturisit ea. Ci doi s-au întâlnit în 2004, în timpul unei petreceri organizate de familie, în New York.

„Știu că e un clișeu, dar a fost dragoste la prima vedere. Pentru prima oară în viața mea, m-am simțit ca o persoană întreagă. Era ca și cum suntem două piese din același puzzle”, a mai explicat Debby. 

 

Citește și

Mama și fiul îndrăgostiți unul de altul jură că vor rămâne împreună, deși poliția i-a separat forțat!

După ce a rămas însărcinată cu propriul tată, s-a căsătorit cu el

 

Loading...

Citește și