A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ!

fata-trans.jpg

Faye Kinley a știut exact cum să pună la punct un bărbat care i-a trimis o imagine explicită nesolicitată
Foto: Arhivă personală

Un bărbat a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a ales să îi trimită unei tinere, fără ca aceasta să ceară măcar, o poză cu organul său genital. Individul și-a regretat rapid decizia, imediat după ce fata în cauză i-a răspuns la mesaj.

Bărbatul și-a început conversația extrem de „galant”, cu o imagine în care apărea organul său genital, urmat de „complimentul”: „hei, ești foarte sexy”. Dacă pentru unele doamne sau domnișoare funcționează această strategie, ei bine pentru Faye Kinley, o tânără transgender în vârstă de 20 de ani din Glasgow, Scoția, situația a stat puțin diferit.

Cum i-a răspuns tânăra bărbatului care i-a trimis o imagine cu penisul lui 

În mod normal, fetele care primesc astfel de mesaje nesolicitate, de la toți „perverșii” sau „ciudații”, fie ignoră pur și simplu întregul incident și blochează persoana în cauză, sau dacă istoria se repetă acestea pot chiar să meargă și la poliție.

Faye Kinley însă, s-a gândit să îl învețe minte pe bărbat și a decis să îi trimită, la rândul ei, răspunzându-i cu aceeași monedă, o poză cu penisul său, aceasta nefăcând operație de schimbare de sex.

twitter1.jpg

Tânăra transgender i-a trimis, la rândul ei, o imagine cu penisul său
Foto: Twitter

Ulterior, aceasta a publicat pe Twitter conversația avută cu individul pe care nici măcar nu îl cunoștea. Faye s-a născut băiat, însă se indentifică drept fiind „o fată cu penis”. Pentru ca mesajele să nu violeze politicile Twitter cu privire la nuditate, tânăra transgender a acoperit mesajele care conțin pozele atât cu penisul ei, cât și al interlocuitorului ei, cu câteva emoji-uri, unul în formă de croissant, altul în formă de vânătă. 

Reacția individului a fost exact cea scontată de tânără. Acesta a fost oripilat. „Ce naiba?! De ce mi-ai trimite așa ceva?! Iți blochez numărul chiar acum. Pa. Să ștergi conversația asta”, a răspuns bărbatul. „M-am gândit că ar fi amuzant să îi răspuns cu aceeași monedă. Reacția lui a fost exact aceea pe care o așteptam. Mi-a blocat numărul și eu nu am idee în continuare cine e omul ăsta”, a spus Faye, potrivit dailymail.co.uk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...