Povestea înfiorătoare al unui malpraxis! Ce au descoperit medicii după 14 ani

untitled.png

Foto
Femeia se teme pentru viaţa ei
Foto: Captură video

De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri de erori umane medicale, căci până şi cei mai experimentaţi doctori pot fi expuşi riscului de a comite erori. Cazul unei femei din Jacksonville, Florida, întrece însă orice imaginaţie. La 14 ani de când a devenit mamă i-a fost descoperit în măduvă o parte dintr-un ac care a fost folosit pentru a se i administra injecţie epidurală.

După ani întregi în care a îndurat chinuri groaznice şi dureri cumplite de spate, Amy Bright, în vârstă de 41 de ani a decis să efectueze un set complet de analize pentru a afla care era cauza acestora. Răspunsul primit de la doctori a lăsat-o fără cuvinte. Medicii au descoperit o rămăşită dintr-un ac folosit pentru a se i administra injuecţia epidurală cu 14 ani în urmă, atunci când a dat naştere fiicei sale, relatează independent.co.uk.

Poziţia acului face imposibilă o intervenţie chirugicală, căci acesta atinge o parte dintr-un nerv responsabil de funcţionarea picorului stâng. Dacă femeia riscă să se opereze, ea ar putea rămâne paralizată în cazul în care intervenţia nu decurge potrivit planului. Avocatul femeii a declarat că a avut de a face cu numeroase cazuri de malpraxis, dar a recunoscut că nu a văzut în întrega sa carieră ceva atât de grav.

După ce s-a consultat cu avocatul, femeia a decis să dea în judecată spitalul şi să ceară despăgubiri, fiind de părere că medicii au dat dovadă de neglijenţă. "Am ajuns într-un punct critic al vieţii mele, în care efectiv durerea a devenit precum o arsură constantă. Mă tem că nervul piciorului va fi înţepat şi atunci voi ajunge într-un scaun cu rotile pentru restul vieţii", a declarat femeia.

Loading...

Citește și

  • Malpraxis, greseala medicala, pacient, lege, Colegiul Medicilor

    Nu realizezi cât de prețioasă e viața decât atunci când atârnă de-un fir de ață. Holurile spitalelor ascund povești sfâșietoare, pe care nu le vezi în filme. Tot într-un spital am aflat povestea unei adolescente: o greșeală medicală a imobilizat-o la pat, iar cei vinovați nu au fost făcuți responsabili pentru faptele lor nici până astăzi.

  • operatie

    În domeniul medical, o simplă greșeală poate fi fatală. Doctorii nu își permit să fie neatenți în timpul unei intervenții chirurgicale, pentru că riscă să traumatizeze pacientul pe viață. Totuși, fie din cauza oboselii, fie din neștiință, se întâmplă să lase bolnavii să plece din sala de operații într-o stare mai proastă decât înainte.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1