Povestea incredibilă a unei irlandeze! S-a îndrăgostit de fantoma unui pirat

baftas_2016_red_carpet.jpg

Foto
Femeia susține că este însărcinată și că tatăl copilului este o fantomă
Foto:Arhivă personală

O femeie în vârstă de 45 de ani din Irlanda de Nord a reușit să uimească o lume întreagă, după ce a aparut la tv și sș-a spus povestea. Femeia susține că este îndrăgostită de spiritul unui pirat. Mai mult decât atât ea afirmă cu tărie că s-a căsătorit cu acesta și că sunt fericiți împreună.

Cel mai amuzant aspect este faptul că spiritul piratului de care s-a îndrăgostit femeia seamănă izbitor cu actorul Johnny Depp în rolul simpaticului Jack Sparrow, om al mărilor. Amanda susține că s-au căsătorit în largul oceanului. Pentru a se asigura că alesul inimii sale poate spune jurmămintele, femeie a angajat un medium pe care l-a plătit cu o sumă frumoasă de bani. Irlandeza susține că întreține relații sexuale cu spiritul și îi contrazice pe toți cei care îi contestă povestea de dragoste.

"Există multe persoane care nu cunosc faptul că există relații amoroase cu spirite, iar eu vreau să transmit acest mesaj. Într-o zi mi-a spus că și-ar dori să fim împreună pe viață, doar că nu mai auzise până atunci de atracții și relații între fantome și persoane umane”, a dezvăluit Amanda Teague. La un moment dat, femeia a început să aibă anumite simptome resimțite de femeile gravide, așa că a consultat un ginecolog pentru a afla adevărul. Doctorul i-a spus că ar putea fi însărcinată. Din păcate, totul era doar în imaginația ei pentru că și-a indus stările unei femei gravide gândindu-se atât de mult la posibilitatea de a întreține relații sexuale cu o fantomă. „Poți simți greutatea spiritului, atingerea, presiunea. Poți simți fizic actul, ceea ce spiritul îți face, iar spiritul poate simți și el asta”, a mai adaugat femeia, potrivit dailymail.co.uk. 

loading...
Loading...

Citește și