Omul-Papagal vrea acum pene

papa24-foto1-6col-180-profimedia-0303525324.jpg

Ce transformări şi-a făcut Ted: 110 tatuaje, 350 de piercinguri, şi-a despicat limba, şi-a montat ţepuşe, şi-a colorat ochii, şi-a tăiat urechile
Foto: Profimedia

Ted Richards, de 58 de ani, din Bristol, a devenit o atracţie locală datorită aspectului său. După ce a muncit aproape 20 de ani într-o fabrică de încălţăminte, Omul-Papagal a devenit obsedat de Polly, un papagal Ara stacojiu pe care şi-l cumpărase. Acum seamănă cu el şi vrea să se umple de pene.

Ted Richards şi-a schimbat numele din buletin şi îl cheamă acum Ted Omul-Papagal. Bărbatul de 58 de ani, din Bristol, este unic în lume după ce a trecut prin intervenţii chirurgicale extreme pentru a se transforma într-un veritabil papagal uman.

Şi-a montat ţepuşe din titan în cap pentru a avea şi el creastă ca papagalul său Polly.

Şi-a tatuat pene colorate pe faţă, şi-a decolorat corneea cu cerneală folosită la tatuaje, a riscat să rămână orb şi vrea să continue şirul transformărilor.

Vrea acum pene pe tot corpul şi să îndepărteze definitiv părul de pe corpul său. În 2016 el şi-a tăiat urechile pentru a semăna şi mai mult cu un papagal şi le-a explicat curioşilor că ”oricum nu avea nevoie de lobii urechilor, pentru că aude la fel de bine şi fără ei. Papagalii au nişte găuri mici pe post de orificii auditive şi se descurcă de minune. Fac ce vreau cu corpul meu pentru că îmi aparţine până la moarte şi nu trebuie să dau socoteală nimănui pentru transformările pe care le fac”, a explicat Richards.

Invitat la 5 iulie în emisiunea de ciudăţenii ”Ripley’s Believe It Or Not” Richards a recunoscut că ”nu mai aude aşa de bine cu urechea stângă”, dar acest lucru nu îl deranjează prea tare.

Deşi a cheltuit în cei aproape şapte ani de când a început seria transformărilor aproape 100.000 de lire sterline, Ted Omul-Papagal nu vrea să se oprească aici.

Şi-a montat 50 de piercinguri şi are inclusiv limba crestată, însă are de gând să îşi ”planteze” pene 3D pe corp pentru a semăna cât mai mult cu Polly, papagalul lui iubit.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1