Nu vrea iubită că are 12.000 de păpuşi Barbie

24-foto1-6col-180.jpg

Jian Yang, din Singapore, a intrat în Cartea Recordurilor datorită colecţiei lui impresionante

Jian Yang, de 39 de ani, din Singapore, a intrat în Cartea Recordurilor şi este invidiat de orice fetiţă de 12 ani. El este director financiar la o companie internaţională şi munceşte din greu pentru un salariu uriaş. A început să colecţioneze păpuşi din copilărie şi recent a ajuns la 12.000.

Cel mai mare colecţionar de Barbie din lume a petrecut trecerea în noul an chinezesc (din 5 februarie) în compania celor 12.000 de jucării care i-au umplut vila până la saturaţie. Păpuşile create de compania americană Mattel împlinesc în acest an 60 de ani de la lansarea oficială pe piaţă.

24-foto2-85-50.jpg

Colecţionarul şi-a umplut toată casa cu jucării

Aşa că Yang s-a trezit peste noapte vedetă: a intrat în Cartea Recordurilor, a început să fie contactat de jurnalişti din întreaga lume şi casa lui a devenit muzeu pentru copii. „Când am postat prima fotografie cu păpuşi pe contul meu de Instagram, nu am crezut că peste un milion de oameni din toată lumea mă vor contacta”, a declarat Yang pentru un post de televiziune din Singapore. El este director financiar la o companie internaţională şi are un salariu foarte bun.

24-foto3-55-50-profimedia-0408050869.jpg

Cea mai «bătrână păpuşă» din colecţie împlineşte 60 de ani în 2019

„Merg prin toată Asia să caut haine pentru fetele mele. Îmi petrec întreg concediul achiziţionând accesorii pentru jucării şi cheltuiesc între 5.000 şi 10.000 de dolari în doar o săptămână de cumpărături. Nu am îmbrăcat niciodată păpuşile feminine în haine bărbăteşti şi nici invers”, a spus Yang. Bărbatul este la pământ la capitolul viaţă personală. Nu are nici o iubită de câţiva ani buni pentru că „nu suportă ca altcineva să îi atingă jucăriile”. El recunoaşte că pasiunea lui ciudată i-a ocupat tot timpul şi că nu are vreme să se implice în vreo relaţie. Colecţia lui este evaluată la peste un milion de dolari, dar Yang nu se gândeşte să o vândă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1