Nebunie sau disperare? Un britanic a inventat cea mai penibilă scuză de despărţire

despartire-cuplu

despartire
Un britanic a inventat cea mai ingenioasă şi penibilă scuză pentru a se despărţi de iubita sa
Foto: pixabay.com

Atunci când vine vorba despre o relaţie există numeroase motive pentru care cineva şi-ar putea dori ca această să ajungă la final, pornind de la incompatibilitatea valoriloor până la înşelarea aprtenerului. Cu siguzranţă însă există un motiv de despărţire la care nu v-aţi gândit! Iată ce pretext straniu a invocat un britanic în încercarea de a se despărţi de prietena sa alături de care forma un cuplu de aproximativ trei ani.

Căile dragostei sunt complicate, iar unele despărţiri sunt cu adevărat dureroase. O britanic deţine însă titlul pentru cea mai inventivă scuze utilizată în încercarea de a încheia o relaţie.

O tânără din Marea Britanie a scris publicaţiei mirror.co.uk pentru a relata o poveste personală care, deşi este tragică pentru ea, pentru simplii cititiori neimplicaţi poate părea amuzantă.Femeia a povestit îngrijorată faptul că iubitul ei este convins de faptul că ea reprezintă reîncarnarea unei vrăjitoare din Evul Mediu, prin urmare, un spirit malefic care trebuie să fie îndepărtat. În disperare de cauză tânăra a solicitat ajutorul unei specialiste în magia albă pentru a primi o sugestie despre cum ar putea gestiona situaţia delicată.

vrajitoare

vrajitoare
Britanicul este convins că iubita sa este de fapt un spirit malefic al unei vrăjitoare din Evul Mediu

Femeia a explicat că iubitul ei a avut întotdeauna o pasiune pentru fenomenele paranormale, dar a adăugat că în ultima perioadă acest interes a devenit unul cu adevărat bolnăvicios, bărbatul ajungând să creadă că propria iubită este un spirit malefic. "Peter mereu a fost interesat de fenomenele paranormale, dar în ultimele şase luni s-a îndepărtat de ceea ce societatea ar eticheta ca fiind normal. Fie crede într-adevăr că sunt reîncărnarea unui spirit malefic, fie este doar o scuză proastă folosită pentru a se despărţi de mine", a relatat femeia, potrivit mirror.co.uk. 

Britanica se teme că cel care i-a fost alături timp de trei ani pierde contactul cu realitatea. Cu toate acestea situaţia bărbatului nu este una singulară. De-a lungul timpului au existat chestiuni amoroase şi mai ciudate decât cea invocată de el.

O irlandeză s-a îndrăgostit de fantoma unui pirat

O femeie în vârstă de 45 de ani din Irlanda de Nord a reușit să uimească o lume întreagă, după ce a aparut la tv și si-a spus povestea. Femeia susține că este îndrăgostită de spiritul unui pirat. Mai mult decât atât ea afirmă cu tărie că s-a căsătorit cu acesta și că sunt fericiți împreună.

Cel mai amuzant aspect este faptul că spiritul piratului de care s-a îndrăgostit femeia seamănă izbitor cu actorul Johnny Depp în rolul simpaticului Jack Sparrow, om al mărilor. Amanda susține că s-au căsătorit în largul oceanului. Pentru a se asigura că alesul inimii sale poate spune jurmămintele, femeie a angajat un medium pe care l-a plătit cu o sumă frumoasă de bani. Irlandeza susține că întreține relații sexuale cu spiritul și îi contrazice pe toți cei care îi contestă povestea de dragoste.

irlandeza-indragostita

mireasa casatorita cu fantoma unui pirat
Femeia susţine că s-a căsătorit în largul mării cu fantoma piratului pe care îl iubeşte
Foto: Arhivă personală

"Există multe persoane care nu cunosc faptul că există relații amoroase cu spirite, iar eu vreau să transmit acest mesaj. Într-o zi mi-a spus că și-ar dori să fim împreună pe viață, doar că nu mai auzise până atunci de atracții și relații între fantome și persoane umane”, a dezvăluit Amanda Teague. La un moment dat, femeia a început să aibă anumite simptome resimțite de femeile gravide, așa că a consultat un ginecolog pentru a afla adevărul. Doctorul i-a spus că ar putea fi însărcinată. Din păcate, totul era doar în imaginația ei pentru că și-a indus stările unei femei gravide gândindu-se atât de mult la posibilitatea de a întreține relații sexuale cu o fantomă. „Poți simți greutatea spiritului, atingerea, presiunea. Poți simți fizic actul, ceea ce spiritul îți face, iar spiritul poate simți și el asta”, a mai adaugat femeia, potrivit dailymail.co.uk. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1