Milionarul şi-a pus copiii să-i aleagă soţie din 2.000 de femei

24_foto1-6col-150.jpg

Juriul care a băgat teama în concurente: Timofei, Alexandra, Tatiana, tatăl Constantin, Sofia şi Constantin Jr

Dacă nu te pricepi, apelezi la copii să îţi găsească soţie! Exact asta a făcut milionarul Constantin Şcerbinin, de 54 de ani. Recent, bogătaşul a organizat un concurs de Miss la care s-au înscris 2.000 de femei. Cei patru copii ai lui au format juriul.

Când un individ de gabaritul lui Şcerbinin îşi caută soţie, întreaga Rusie tremură de emoţie. 2.000 de femei cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani s-au înscris în preselecţiile pentru emisiunea-concurs „Nuntă de milionar”. Juriul a fost alcătuit din copiii bogătaşului care a făcut o avere estimată între 45 şi 150 de milioane de dolari. 

Fiicele Tatiana, de 35 de ani ani, Sofia, de 20 de ani, şi Alexandra, de 16 ani, au fost cele mai cârcotaşe. Fiul Constantin, de 26 de ani, care se ocupă de compania petroliferă a tatălui, a fost mai reţinut, la fel şi fratele lui Timofei. Sofia i-a spus uneia dintre concurente că „e mai potrivită pentru fratele ei decât pentru tatăl ei pentru că e prea tânără şi nu ştie să comunice corespunzător cu urmaşii milionarului”.

Concurenta de 40 de ani Olga Zîkova a fost jignită de tânăra Alexandra care a întrebat-o de ce s-a înscris în concurs pentru că „nu are nas de milionar”.

24_foto2-90-60.jpg

Alaiul de potenţiale neveste

Concursul a fost difuzat începând cu 3 mai timp de aproape trei săptămâni de postul de televiziune U Channel. Participantele au fost cazate la un conac de la ţară deţinut de familia Şcerbinin, au trăit în lux, au fost supuse la teste poligraf şi întrebate lucruri de care nu voiau să îşi mai amintească.

Câştigătoarea concursului, femeia aleasă de copii, se va alege cu o cerere în căsătorie şi după nuntă se va muta în vila din Moscova deţinută de milionar. Emisiunea a fost prezentată de Ekaterina Odinţova, fosta iubită a politicianului rus care a fost asasinat, Boris Nemţov. Soţia desemnată a lui Constantin Şcerbinin va semnat un contract prenupţial, va avea o „rentă de soţie” considerabilă şi va avea un trai de lux. 

loading...
Loading...