Imagini din cel mai mare templu satanist: femei goale, ofrande sângeroase și incantații

satanisti.jpg

satanisti
Sataniştii au abuzat o fata de 16 ani. Foto ilustrativă- arhiva click.ro
Foto: captură foto/Youtube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Los Angeles este locul unde se află cel mai mare templu satanist din lume. În urmă cu câteva zile, a avut loc un eveniment important pentru „adepții” practicilor și ritualurilor demonice, iar totul s-a concretizat în concerte, ofrande sângeroase și aproape o oră de lectură despre pisici.

Cei care au participat la „petrecere” au fost invitați să se alăture diverselor invocări și ritualuri de distrugere la un eveniment care a însemnat desigur și o strângere de fonduri pentru îndeplinirea cauzelor sataniste, după cum precizează The Sun.

În mod surprinzător, ei au afirmat că aceste cauze implică lupta pentru drepturile femeilor, libertatea de exprimare și obținerea mai multor drepturi pentru pușcăriași. membrii acestei secte, care și-au creat propria religie, în mod aparent nu cred în Lucifer personificat, ci dimpotrivă, sunt împotriva credinței în superstiții și prețuiesc valoarea rațiunii.

Sediul central al acestei secte se află în Salem, Massachusetts (Statele Unite), dar mai există încă 24 de sedii pe tot cuprinsul SUA. Salem este locul unde în secolul al XVII-lea aveau loc procesele vrăjitoarelor.

Cei care au participat la eveniment au fost nevoiți să scoată din buzunar 66,60 de dolari pentru bilet, la care s-a adăugat și taxa de intrare de 15 dolari. Majoritatea vizitatorilor s-au îmbărcat în ținute care mai de care mai extravagante, mai ales domnișoarele, care au abordat un „look” cât mai lejer, cu sânii la vedere.

„Sunt un satanist atât timp cât încerc să-i fac pe oameni să înțeleagă că nu cred în diavol mai mult decât cred în Dumnezeu. Toate astea mi se par o prostie. Dar dacă trebuie să le spun celorlalți că sunt diavolul pentru a mă asculta, atunci fie, sunt diavolul!”, a declarat unul dintre participanți.

Templul și-a deschis porțile la ora 21.00, iar de la 22.00, a început o sesiune de „lectură” ținută de Dr Paul Koudounaris, expert în științele oculte. S-a vorbit despre pisicile demonice, dar s-a abordat și un subiect neobișnuit, ca sexul dintre vii și morți. la miezul nopții, nu au lipsit nici ritualurile de distrugere, precum și invocarea răului și ofrande sângeroase.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • superstitii tari cultura

    Se spune că superstițiile evidențiază cel mai bine caracteristicile unei culturi. Aceste obiceiuri și mentalități lipsite de sens devin un lucru obișnuit în timp și se înrădăcinează în mentalul colectiv. Fiecare țară își are propriile superstiții, oferindu-ne diferite perspective asupra ritualurilor și credințelor acelor culturi.

  • O biserică veche de 150 de ani a fost vandalizată şi incendiată de satanişti în comuna Lunca Bradului din Mureş. Oamenii au rămas înmărmuriţi când au văzut că lăcaşul lor de cult a fost pur şi simplu batjocorit de nişte persoane rămase încă neindentificate.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5