Hai, noroc! Asta e cea mai scumpă margarita din lume. Costă cât un apartament

hepta_3400722.jpg

margarita bautura scumpa diamant
Cocktailul costă 56.400 de euro
foto: Hepta

O bijuterie de cocktail, care costă cât un apartament cu două camere în cartierul Militari. Vorbim despre cea mai scumpă margarita din lume, care poate fi servită într-un restaurant din Marea Britanie.

Un pahar costă 56.400 de euro. Băutura este făcută special pentru Ziua Naţională a Margaritei, care se serbează la 22 februarie şi se serveşte în restaurantul mexican “Cantina Laredo” din Covent Garden, scrie standard.co.uk.

 

Margarita este un cocktail mexican cu tequila, triplu sec sau alt lichior cu aromă de portocale şi suc de lămâie sau limetă, deseori servit cu sare pe marginea paharului. Însă acest cocktail servit de “Cantina Laredo” este unul cu totul şi cu totul special.

margarita bautura scumpa diamantZoom
Băutura are un diamant de 4,1 karate
foto: Hepta

 

În primul se face o precomandă, apoi clientul este servit mai ceva ca-n filmele hollywoodiene. Băutura are în compoziţie tequila de 2.000 de euro, marca Jose Cuervo Platino. Tradiţionalele lămâi sunt înlocuite cu sucul de la un ananas alb şi un limequat (fruct Asiatic, hibrid). Lâmâile verzi sunt aduse tocmai din Australia, iar piesa de rezistanţă este un diamante de 4,1 karate, care este aşezat în mijloc pe o floare de ananas. Băutara este adusă la masă de doi bodyguarzi.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și