Gabriel, păpușa gonflabilă masculină, te urcă pe culmile plăcerii. Ce dotări deține

jip_mdg_150117sex-dolls_548jpg.jpg

Păpușa gonflabilă masculină are tot ce-i trebuie pentru a urca o femei pe culmile plăcerii
foto: vice

Dacă până acum existau doar păpuși feminine care să-i satisfacă pe bărbați, industria s-a revoluționat și au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzații tari. O sexoloagă britanică l-a încercat pe Gabriel, păpușa în cauză, și a distrus crezul conform căruia reprezentantele sexului frumos pot face amor nebun doar dacă sunt implicate emoțional.

Pentru aspectul cât mai realistic, o renumită fabrică producătoare de păpuși gonflabile a colaborat cu faimoasa sexoloagă britanică, Karley Sciortino (31 de ani). Femeia îl recomandă din toată inima pe Gabriel și asta pentru dotările sale care te pot urca pe culmile plăcerii.

jip_mdg_150117sex-dolls_546jpg.jpg

Îți poți alege păpușa în funcție de forma și mărimea penisului, culoare, păr sau alte caracteristici
foto: vice

 

”Am simțit că sunt la o întâlnire cu cineva de pe Tinder. Am simțit că sunt cu o persoană reală care îmi răspunde la orice atingere, cu excepția faptului că eu dețineam controlul. Nu poți avea această experiență dacă faci sex cu o persoană reală”, a declarat Karley, conform Mirror.

Sexoloaga și-a dat verdictul după o sesiune de 20 de minute cu Gabriel. Gabriel costă în jur de 6.000 de dolari, însă doamnele care vor să achiziționeze o astfel de jucărie trebuie să știe că prețul variază în funcție de culoare, păr și alte caracteristici. Astfel, un ”mascul” poate ajunge și la 30 de mii de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • Foarte tare! Cine spune că în concediu cuplurile se ceartă zilnic! Pentru niponii Senji Nakajima şi Masayuki Ozaki nu există astfel de „conflicte matrimoniale”. Şi asta pentru că soţiile lor sunt cele mai ascultătoare din lume. Pentru că sunt din plastic.

  • Este cea mai performantă păpuşă sexuală! Aşa a prezentat-o recent, la Barcelona, inginerul Sergi Santos, pe roboţica Samantha, pe care a inventat-o. El susţine că e prima păpuşă sexuală perfect interactivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1