Ele petrec Ziua Divorţului, nu a Îndrăgostiţilor

S-a lansat o nouă modă! Femeile care divorţează se îmbracă în rochie de mireasă, îşi adună prietenele despărţite, costumate la fel, şi fac petreceri de divorţ. Aşa a făcut şi canadianca Nicole Niesner.

În 14 februarie toată planeta sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor!La polul opus, Nicole Niesner, de 36 de ani, din oraşul Regina, provincia Saskatchewan, Canada, şi-a serbat în stil mare... Ziua Divorţului. După ce a terminat de semnat actele şi a devenit în sfârşit o femeie liberă, după 13 ani de căsnicie, Nicole s-a gândit să serbeze evenimentul.

24-foto4-50-100-caters_divorce_party_06.jpg

Nicole Niesner ştie că “adevăru-i doar în vin, spune un vechi proverb latin”

 

“Serbarea divorţului îi ajută pe oameni să sufere mai puţin din cauza despărţirii. În loc să începi să plângi, mai bine mănânci şi bei şi te veseleşti pentru un nou început”, spune canadianca. De aceea, chefurile de divorţ au devenit deja o o modă. Aşa că Nicole a făcut o petrecere de pomină împreună cu toate prietenele divorţate

. Pentru cheful organizat chiar la ea acasă, toate s-au îmbrăcat în rochie de mireasă şi au parodiat nunta. Nu au lipsit fotografii care au imortalizat evenimentul. Toate fetele îmbrăcate în alb au răsfăţat-o şi au spus glume. Nimeni nu a suflat o vorbă despre foştii soţi. Au decis să le uite şi numele. Cea mai bună prietenă a ei a organizat petrecerea. S-au trântit toate pe canapea, s-au delectat cu cele mai alese bucate, tort festiv de divorţ şi au băut vin direct din sticlă. Au râs tot timpul şi s-au simţit bine.

“Divorţurile sunt devastatoare, oricare ar fi cauza lor. Dacă ai alături prietenii care te ajută să te distrezi în loc să suferi, treci mai uşor la un alt capitol al vieţii”, a mărturisit Nicole. Ea a spart circa 2.000 $ pentru chef, dar zice că a meritat. O nuntă în Canada ajunge şi la 8.000 $.

Loading...