Doi bătrânei au uitat unde au parcat mașina şi oferă recompensă celor care-i ajută s-o găsească

spital-cheltenham-anglia.jpg

spital cheltenham intrare oras anglia
Cei doi au mers la spitalul Cheltenham pentru un control, însă au uitat unde au parcat parcat maşina

Vi s-a întâmplat cu siguranţă să mergeţi măcar o dată la mall şi să uitaţi unde aţi parcat maşina. Ei bine, au păţit-o şi doi bătrânei din orașul britanic Gloucester, care au mers la spital pentru un consult, iar la plecare au uitat unde şi-au parcat maşina. Acum, Emmanuel și Hilda oferă recompensă celor care îi ajută s-o găsească.

Emmanuel Elliot (81 de ani) și partenera sa, Hilda Farmer (79 de ani), au mers la spitalul din oraşul Cheltenha, acolo unde femeia era programată pentru un consult.

 

După ce a lăsat-o în faţa spitalului, Emmanuel a plecat să caute un loc de parcare. L-a găsit la un moment dat pe o străduţă, la circa 1,6 km distanţă de spital, scrie The Telegraph. A luat-o apoi pe jos spre spital, unde-l aştepta Hilda. După consult, cei doi au plecat spre maşină.

Bărbatul a uitat unde şi-a parcat maşina

Şi au mers, şi au mers, şi au intrat pe mai multe străduţe, însă nu şi-au găsit maşina. Emmanuel a uitat pur şi simplu unde a parcat maşina şi nici nu cunoşte oraşul bine. “De obicei când avem treabă aici venim cu autobuzul”, a declarat el pentru BBC.

Cuplul oferă 100 de lire sterline recompensă

Emmanuel şi Hilda au apelat la ajutorul localnicilor şi speră să-şi găsească autoturismul, un Ford Fiesta argintiu. Cei doi oferă şi o recompensă de 100 de lire sterline celui sau celei care îi va ajuta să găsească vehiculul.

Tot ce-şi aminteşte Emmanuel este că şi-a parcat maşina “pe o străduţă liniştită, cu case doar pe o parte şi că a mers pe jos jumătate de oră până la spital”. Cei doi au cerut şi ajutorul poliţiei, iar aceştia spun că e doar o chestiune de timp până când maşina va fi găsită.

 

loading...
Loading...

Citește și