Cel mai tatuat om din lume și-a colorat întreaga piele și globurile oculare

eli_ink.jpg

eli ink
Eli Ink se consideră un artist desăvârșit, a cărui artă este propriul corp
Foto: The Sun

Un britanic este demn de Cartea Recordurilor după ce și-a tatuat pielea de pe întregul corp. Și-a făcut cele mai bizare piercing-uri și și-a vopsit chiar și globurile oculare, dar nu are de gând să se oprească aici.

Eli Ink (27 de ani) este originar din Brighton și își tatuează corpul de mai bine de zice ani. corpul său se află într-un proces de transformare continuă, dar el se vede ca o operă de artă vie. A folosit mai multe straturi de cerneală pentru tatuaje pentru a-și schimba efectiv culoarea naturală a pielii de pe față și de pe restul corpului.

nintchdbpict000387975185.jpg

eli ink
Eli Ink și-a tatuat chiar și ochii
Foto: The Sun

„Capodopera” sa e reprezentată de ochi, cărora le-a schimbat albul, după ce chirurgii plastici i-au injectat cerneală în stratul ocular care redă acel alb al ochilor. Recunoaște că a fost o procedură foarte riscantă, dar pentru un artist ca el, merită!

nintchdbpict000387975182.jpg

eli ink
Și-a tatuat cea mai mare parte a corpului, încât îți dă impresia că și-a schimbat chiar și rasa
Foto: The Sun

„Am fost mereu dat pe spate de artă în sine. Picasso a fost inspirația mea din copilărie și în special arta lui abstractă. Îmi plac însă toate formele de artă. Arta corpului a fost următorul pas către maturizarea mea. Am vrut să arăt ca un personaj abstract dintr-o operă de Picasso pentru că iubesc aspectul abstract, e expresia pură”, a declarat Eli Ink, potrivit The Sun.

nintchdbpict000387975197-e1519558800606.jpg

Așa arăta Eli Ink înainte să-și înceapă opera de artă
Foto: The Sun

În ciuda aspectului său extrem de neobișnuit, artistul tatuator mprturisește că viața lui personală nu a avut de suferit din această cauză. De fapt, spune că iubita lui, care și ea e înnebunită după aceste forme de artă și subculturi, îl adoră așa cum e. eli Ink nu și-a definitivat însă opera de artă care e propriul corp. El spune că toată viața va încerca noi experiențe artistice.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1